Dámské polobotky - hit léta 2013

Tagy:  obuv, boty, doplňky, móda, barvy, styl, trendy, nakupování

Sponzorované odkazy:

Dámské polobotky - hit léta 2013

Módní průmysl již pravděpodobně neví co by a proto se rozhodl vracet do minulosti a obnovovat trendy, které byly IN před několika lety. Ovšem když se nad touto taktikou zamyslíme, snadno dospějeme k odpovědi ,,proč ne!„. Stylová šedesátá léta jsou neuvěřitelně sexy symbolem ženskosti, ,,osmdesátky“ zase prototypem ležérnosti, neonové odstíny z let devadesátých skvěle podtrhují hravé léto, tak proč opět neobout pohodlné polobotky? Vyberte ze široké škály stylových variant, které nejenom skvěle vypadají, ale především jsou neuvěřitelně pohodlné a variabilní.

Látková obuv obecně patří k té vůbec nejpohodlnější, neboť si v ní připadáte jako v domácích bačkůrkách a pokud se na prodejních pultech objeví v tomto veselém žlutém provedení, nelze si ji nevšimnout a natož si jeden takový pár nepořídit do své sbírky.

Látková obuv ve veselém odstínu, autor: neimanmarcusLátková obuv ve veselém odstínu, autor: neimanmarcus

Tento zvláštní model rozhodně není pro každého, neboť jej opravdu musíte umět nosit. Pokud k páru obléknete stylově roztrhané džíny, jednoduché tílko a slaměný klobouk, budete za naprostou hvězdu, pakliže ale šlápnete vedle a zvolíte například ,,áčkové" šaty, rázem z vás bude učitelka nedělní školy.

Svérázný model pro odvážé holky, autor: shopbySvérázný model pro odvážé holky, autor: shopby

Každá žena by v botníku měla mít alespoň jeden praktický pár bot, který ladí snad se všemi barvami a lze jej kombinovat se spoustou stylů. A přesně o tom jsou tyto béžové polobotky, ovšem nenechte se zmást jejich jednoduchostí, neboť jak všechny dobře víme, v jednoduchosti je krása.

Jednoduché, praktické, pohodlné, autor: modclothJednoduché, praktické, pohodlné, autor: modcloth

Některé ženy si při pohledu na tuto obuv vybaví bowlingovou dráhu, jiné okamžitě vidí módní výstřelek a možnost, jak se opět ukázat v tom nejlepším světle. Vínová je v kurzu, zlatá stejně tak a spolu s výraznými doplňky jim zkrátka nelze odolat.

Vínová spolu se zlatou letí, autor: barneysVínová spolu se zlatou letí, autor: barneys

Tak trochu v pánském stylu je tento pár z pravé kůže, který nepromokne a díky použití velmi kvalitního materiálu vydrží dlouhé roky.

V ryze pánském stylu, autor: psycheV ryze pánském stylu, autor: psyche

Napůl polobotky, napůl balerýnky. Záleží pouze na vás, jestli je doplníte výraznými punčochami a rafinovanou sukní, či vyrazíte v pohodlných džínách a kožené bundě téže barvy, jako je obuv.

Balerýnky a polobotky v jednom, autor: modclothBalerýnky a polobotky v jednom, autor: modcloth

Článek Dámské polobotky - hit léta 2013 byl publikován 10. července 2013 v 12.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...