Pánské boty značky Loake

Tagy:  obuv, boty, Loake, pánské boty, mokasíny, polobotky, boty do špičky, elegantní, módní značka

Sponzorované odkazy:

Pánské boty značky Loake

Jistě každý ví, že boty řeknou o člověku nejvíce. Hlavně ženy si všímají bot nejen u svých kamarádek, ale také u pánů. Čisté boty, znamenají úspěch a velké plus nejen pro ženy, ale hlavně pro muže. Boty o vás řeknou, jací jste. Zdali o sebe pečujete, či nikoliv.
Vězte, že boty nejsou pouhým detailem v oblasti módy, ale jedná se o nepostradatelnou záležitost celkového outfitu.
Pokud chce muž vypadat elegantně, čistě, moderně a zapůsobit na své okolí, měl by začít právě u volby vhodné obuvi. Značka, kterou vám v tomto článku představím, je jedna z nejlepších v Evropě, která se specializuje právě na pánskou obuv. Řeč bude o značce Loake.

Kvalitní obuv značky Loake

Firma Loake, která se zabývá výrobou kvalitní obuvi, působí na zahraničním trhu přes sto let. Tato značka byla založena již v roce 1880. Firmu založily tři bratři, kteří věděli, jaká bota je IN, trendy a elegantní. Loake je už přes sto let velmi úspěšnou značkou, která svým klientům neustále nabízí nové, elegantní, originální a kvalitní obuv.

Osudové číslo tři

Jak již bylo výše zmíněno, firmu Loake založili tři bratři původem z Anglie. Výrobci této obuvi se zaměřují hlavně na tři základní věci. Jedná se o kvalitní, poctivé a doslova puntičkářské zpracování. Za druhé, výrobci používají výhradně kvalitní materiál. Nejčastěji se jedná o kvalitní kůži. A za třetí jde o design, který se drží klasické elegance, ležérnosti a smyslnosti. Každá obuv Loake tyto tři náležitosti splňuje.

Pánská obuv Loake

Značka Loake nabízí pánům celou řadu pohodlných, elegantních a kvalitních bot. Nejnakupovanější a nejžádanější obuví jsou tzv. polobotky. Tyto boty si drží svůj klasický tvar již několik desítek let. Co se týče barev, není tomu jinak. Jedná se hlavně o typickou kaštanovou pánskou barvu, béžovou, tmavě hnědou a v neposlední řadě také černou barvu. Na výrobu polobotek se používá telecí kůže, která je vysoce kvalitní právě pro obuv. Pánové pozor, ne každý si takové polobotky může dopřát. Jelikož si kvalitu musíte zaplatit, počítejte že boty zakoupíte okolo 3000 Kč a více.
Tzv. obuv Slip On je typická tím, že botky nemají tkaničky. Pánové, kteří se neradi zdržují tkaničkami a zavazováním, tyto boty zajisté ocení. Takové boty stačí pouze nazout a můžete vyrazit. A jak se takové boty zapínají? Úplně jednoduše na přezku. Celkově taková obuv působí elegantně a navíc velice trendy. Nejčastější barvou je klasická černá kůže.
A jako poslední styl obuvi značky Loake je Toe Cap. Jak už sám název napovídá, jedná se o boty, které mají přední konec do špičky. Ale nebojte se, zašpičatění není nijak přehnané. Takové boty může nosit snad každý muž. Jsou velice pohodlné, elegantní a vypadají zkrátka perfektně.

Co říci závěrem? Značka Loake je opravdovou značkou kvalitní pánské obuvi. Nenabízí pouze zmíněné nazouvací boty, boty do špičky a polobotky, ale také jiné modely, mezi které patří např. mokasíny nebo kotníkové boty. Loake je značkou kvality a úspěšného muže.

Článek Pánské boty značky Loake byl publikován 25. března 2010 v 08.00 v rubrice Značky. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...