CC krém - záruka dokonalé pleti

Tagy:  cc krém, bb krém, pleť, pokožka, make-up, líčení, podkladová báze

Sponzorované odkazy:

CC krém - záruka dokonalé pleti

Přípravků na pleť dnes na trhu najdete nepřeberné množství a mezi přeplněnými regály si jakožto laici možná budete mít opravdu problém vybrat. Jedny krémy jsou určeny pro mastnou pokožku, druhé pro extra suchou, další jsou zase antiaknózní a takto bychom mohli pokračovat až do nekonečna.

Co se dekorativní kosmetiky týče, žádné ženě by na toaletním stolku neměl chybět make-up či podkladová báze, jež společně zamaskují nedokonalosti a pleti propůjčí jas a krásnou barvu. Ovšem ne každému vyhovuje struktura klasického make-upu a některé tónovací báze zase neobsahují onu krycí složku. Jak si tedy vybrat přípravek, který je takřka dokonalý? Proto jsou zde krémy ,,několik" v jednom, které jedním nanesením odvedou tolik práce, co tým vizážistů.

Začalo to jako BB

Ohromný boom v loňském roce zaznamenaly takzvané BB krémy, které rázem zaplnily snad všechny prodejny s kosmetikou, drogerie a lékárny a reklamy na ně pěly samou chválu. S tímto objevem původně přišly Japonky, které si jejich účinnost dva v jednom zamilovali, následovala expanze do USA, kde BB krémy zaznamenaly podobný úspěch a poté se konečně dostaly také k nám, do Evropy. Výhoda BB krímu spočívá v kombinaci podkladové báze a make-upu, díky čemuž ušetříte spoustu času s dvojím nanášením, ale také peněz, neboť vám stačí jen jeden přípravek. Pokud doma BB krém ještě nemáte, určitě jej vyzkoušejte.

BB krém je krém dva v jednom, autor: asosBB krém je krém dva v jednom, autor: asos

Boom v podobě CC krému

Ovšem krém dva v jednom byl pro kosmetické firmy asi málo a proto přišel s revoluční novinkou s názvem CC krém neboli Colour contor nebo Colour corrector. Jistě jste se dovtípili, že CC krém umí ještě více, než jeho ,,béčkový" předchůdce. A v čem je vlastně tolik zázračný? Stejně tak jako BB krém umí hydratovat a vyživovat, k tomu ale také chrání před slunečními paprsky, vlastní podkladovou bází, make-up a ještě rozjasňovač. Vy tak na svou pleť již nemusíte nanášet denní krém, krém s ochranným faktorem, podkladovou bázi ani make-up, bohatě vám postačí jeden jediný přípravek, kterým je revoluční CC krém.

Kde CC krém pořídit?

Zde záleží na tom, jaké značky preferujete a kolik chcete do CC krému investovat. Lacinější varianty například od značek Nivea, Garnier či Dermacol seženete snad ve všech drogeriích. Pokud máte citlivější pleť, zamiřte raději do lékáren pro značku Bioderma nebo Vichy a chcete-li opravdovou kvalitu, vsaďte na Clinique, Dior nebo Chanel.

Pořiďte si revoluční novinku CC krém, autor: saksfifthavenuePořiďte si revoluční novinku CC krém, autor: saksfifthavenue

Článek CC krém - záruka dokonalé pleti byl publikován 3. září 2013 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...