6 nejlepších hydratačních krémů nejen na léto

Tagy:  hydratační krém, hydratace, líčení, kosmetika, pleť, pokožka

Sponzorované odkazy:

6 nejlepších hydratačních krémů nejen na léto

Hydratační krém je nedílnou součástí kosmetické výbavy a neměl by chybět naprosto nikomu. Dokonce muži by o svou pleť měli pečovat a kvalitně hydratovat ráno i večer. Nedostatečně zvlhčená kůže totiž může přinést řadu potíží od akné, vysušení až po ekzémy. Nevíte, jaký hydratační krém si pořídit? Pak se podívejte na ty nejlepší kousky, které dovedou s pletí zázraky, a to nejenom v letních měsících.

Jednička od Clarins

Velice populární a vyhledávanou značkou je Clarins. Francouzská kosmetická jednička o pleť pečuje již téměř let a klinické studie prokazují, že velmi dobře. Ženy mají díky Clarins pokožku podstatně lepší, což je důkazem, že do kosmetiky by se mělo investovat. Pořiďte si novinku od Clarins v podobě hydratační emulze. ta je lehká jako pírko, příjemně se roztírá, nezanechává nepříjemný film a je ideální i pod make up nebo BB krém. Výrobek je k dostání například v parfumeriích Sephora od 799 korun.

Autor: neimanmarcusAutor: neimanmarcus

Lékárenský zázrak

Své o velmi kvalitních produktech ví i kosmetika Dr. Lewinn's, která se zaměřuje na problematiku pleti ve všech směrech. Ať už vás trápí akné suchý ložiska nebo pigmentové skvrny, Dr. Lewinn's si rozhodně bude vědět rady. Hydratační krém z řady Original je určen pro všechny typy pleti a prokazatelně hydratuje pleť do hloubky. Zároveň nezatěžuje póry, pokožku nechá volně dýchat a netvoří mastný film, jako je tomu u jiných produktů. Sadu hydratačních krému Dr. Lewinn's pořídíte na The hut od 965 korun.

Autor: thehutAutor: thehut

Darphin pro probuzení pleti

O značce Darphin slyšely jen ty ženy, které měly nebo mají problémy s pletí. Klinicky testovaná značka totiž dokáže účinně zatočit se všemi problémy pleti, se kterými se mnohdy lidé potýkají dlouhé roky. Inovací je například tato jemná emulze s extrémně hydratačními účinky, která probudí i suchou a šedou pokožku, která se již zdála být naprosto bez života. Jemné mikro částečky prostupují až do hloubky, kde oživí a zvláční každou buňku. Krém lze pořídit v prodejnách Sephora za 1600 korun.

Autor: neimanmarcusAutor: neimanmarcus

Živá voda od Givenchy

Givenchy je světově proslulá značka, která vyniká především luxusními parfémy. Pokud jste doposud neměli šanci vyzkoušet výrobky na pleť, pak nastal nejvyšší čas se o ně začít zajímat. Nová řada hydratačních krému Givenchy je jakousi živou vodou pro pleť. Především v letních měsících dostává pokožka pořádně zabrat, proto potřebuje hydrataci až do hloubky. Lehká textura se snadno roztírá, zvláčňuje během několika sekund a navíc obsahuje ochranný UV faktor, který vás bude po celý rok chránit před slunečními paprsky. K dostání od 1135 korun.

Autor: barneysAutor: barneys

Japonská jistota od Shiseido

Téměř každý slyšel o produktech Vichy, které zaplavují televizní i internetové reklamy. Jejich výsledky ale nejsou nijak dech beroucí, proto se raději zaměřte na jinou ligu. Je zde značka Shiseido, která je naprostou jedničkou na východní polokouli, konkrétně v Japonsku. Hydratační balzám na suchou pokožku odstraní odumřelé kožní buňky, pokožku vyživí do hloubky a okamžitě ji dodá svěží vzhled a jiskru. Vy se tak můžete vypravit do ulic, aniž byste použili make up nebo pudr. na projasnění. Krém na vás čeká v prodejnách Sephora za 605 korun.

Autor: sephoraAutor: sephora

BB hydratace od Bobbi Brown

Bobbi Brown můžete znát coby odborníka na dekorativní kosmetiku. V čem ale rovněž vyniká, jsou dokonalé BB krémy, které osvěží i velmi unavenou pokožku a dodají ji barvu a především požadovanou svěžest. BB krém od Bobbi Brown můžete použít také jako hydratační emulzi. Obsahuje v sobě totiž revitalizační složky, které zvláčňují již během pár sekund a navíc chrání pokožku před slunečními paprsky. Cena se pohybuje okolo 400 korun.

Autor: bobbibroncosmeticsAutor: bobbibroncosmetics

Článek 6 nejlepších hydratačních krémů nejen na léto byl publikován 27. srpna 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...