Spodní prádlo pro všechny věkové skupiny

Tagy:  spodní prádla, ženy, věk, skupina, postava, šatník, barvy, krajka, podvazky, podprsenka, kalhotky

Spodní prádlo pro všechny věkové skupiny

Spodní prádlo je nedílnou součástí šatníku každého z nás a je to zkrátka něco, bez čeho se neobejdeme. Právě prádlo je asi jediným druhem oblečení, které nosí všechny věkové skupiny od malých dětí až po ty nejstarší. Hlavní funkční spodního prádla je samozřejmě praktičnost, ale již od raných dob plní také funkci estetickou. Ne nadarmo jsou billboardy a strany módních magazínů zdobeny ženami v krásných krajkách a podvazcích. Ať už se chcete líbit sama sobě či udělat radost partnerovi, měla byste mít ve své sbírce několik atraktivních kousků, které jsou pohodlné a stejně tak sexy. Nechte se inspirovat modely, které padnou ,,dvacítkám" a jiné zase ženám v letech.

Věková skupina 20–30

Mládí v sobě samozřejmě skrývá nespočet výhod a co se vzhledu týče, ty jsou rozhodně nejmarkantnější. Mladé tělo je pohyblivé, pružné, svěží a obvykle bez vrásek a strií, proto mu sluší i odvážnější modely, výrazné barvy, krajka a kalhotky všeho druhu. Mini tanga, vykrojené francouzské kalhotky či kraťásky – vše je povoleno a záleží pouze na dotyčné slečně, jaký druh preferuje. Pokud se pohybujete mezi úchvatnými roky 20 až 30, nebojte se ukázat svou hravost a mladistvou extravaganci, která k nízkému věku zkrátka patří.

Mládí si žádá svěží barvy, autor: shopbopMládí si žádá svěží barvy, autor: shopbopNebojte se krajek, autor: shopbopNebojte se krajek, autor: shopbopJe libo červenou?, autor: stylebopJe libo červenou?, autor: stylebopMladé slečny se nemusí bát experimentů, autor: stylebopMladé slečny se nemusí bát experimentů, autor: stylebop

Věková skupina 30–45

Přibližně okolo třicátého roku života se ženy začínají uklidňovat, usazovat a zakládat rodinu, proto mnohdy mění jak svůj vzhled tak celkový šatník. Bujné nespoutané kadeře vystřídá slušivé mikádo a otrhané džíny ustoupí šatům s rafinovaným výstřihem a sáčku. Každý věk má své pro a proti, s čím by se každá žena měla naučit pracovat. Co se spodního prádla týče, kalhotky s vtipnými logy a zcela průhledné prádlo asi není až tak žádoucí, co ale naopak opravdu letí jsou tmavé odstíny, krajka a chytře zvolený tvar prádla, který dokáže schovat i nějaký ten faldík.

Tmavé barvy jsou IN, autor: net-a-porterTmavé barvy jsou IN, autor: net-a-porterPodtrhněte svou ženskost, autor: NordstromPodtrhněte svou ženskost, autor: NordstromNebojte se podvazků, autor: johnlewisNebojte se podvazků, autor: johnlewisKrajka bude vaším spojencem, autor: theoutnetKrajka bude vaším spojencem, autor: theoutnet

Věková skupina 45–60

I starší dámy chtějí být stále moderní a líbivé, proto by na svůj zevnějšek rozhodně neměly zanevřít. Samozřejmostí je, že v šedesáti letech máte jiné starosti než v těch dvaceti, proto se nepozastavíte nad každým pupínkem a rozhodně nebudete počítat kde jakou kalorii, ale proč byste měly začít nosit neforemné ,,bombarďáky" jenom proto, že už nejste nejmladší? Podívejte se, které kousky jsou neuvěřitelně pohodlné a zároveň tolik ženské.

Kalhotky s vysokým pasem schovají i nějaký ten faldík, autor: nordstromKalhotky s vysokým pasem schovají i nějaký ten faldík, autor: nordstrom…pokud vám již klasické podprsenky nesedí, autor: saksfifthavenue…pokud vám již klasické podprsenky nesedí, autor: saksfifthavenueNoční košile nemusí být neforemná, autor: TopshopNoční košile nemusí být neforemná, autor: TopshopHedvábí je tak pohodlné, autor: net-a-porterHedvábí je tak pohodlné, autor: net-a-porter

Článek Spodní prádlo pro všechny věkové skupiny byl publikován 20. října 2013 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...