Dokonalé spodní prádlo i pro ty nejnáročnější

Tagy:  spodní prádlo, astratex, kalhotky, podprsenky, xxl prádlo, stahovací prádlo, erotické prádlo, brazilky

Dokonalé spodní prádlo i pro ty nejnáročnější

Spodní prádlo je bez pochyby nedílnou součástí každého outfitu a proto by v šatníku mělo mít svůj vlastní vyhrazený prostor. Bohužel ne všechny ženy jsou si důležitosti této sféry vědomi a ač se považují za milovnice módy, s výběrem vhodných modelů si příliš hlavu nelámou. Buď se drží hesla ,,co není vidět, jakoby nebylo" a nebo zkrátka nevědí, která varianta, potažmo velikost, je pro ně ideální. Ať už patříte do jakékoliv skupiny, svůj pohled na prádlo okamžitě změňte, neboť právě vhodně zvolené podprsenky, kalhotky, korzety či košilky vám dodají na sebevědomí a veškeré oblečení vám bude neuvěřitelně slušet!

Jak vybrat spodní prádlo?

Jak vybrat to ideální spodní prádlo přesně pro vás, je asi nejčastější otázka, kterou si můžete položit. Přijít do obchodu, zkusit si pár podprsenek a odejít s tou, která bude nejhezčí, se zdá být jako poměrně jednoduchý způsob, ovšem málo která žena pozná, zda ji prádlo doopravdy sedí.

Víte, jak vybrat podprsenku?, autor: astratexVíte, jak vybrat podprsenku?, autor: astratex

Pozor na velikosti

V první řadě je důležité, poptat se po velikostech, které opravdu máte a nehřešit na to, že do kalhotek zhubnete a dekolt si případně dotvoříte silikonovými vycpávkami. Prioritní funkcí spodního prádla je pohodlí a vy byste se v něm měly cítit maximálně komfortně a uvolněně. Pakliže vás podprsenka stahuje, škrtí, škrábe a podobně, pak je něco špatně.

Preferujte pohodlí

Na své pohodlí při koupi opravdu myslete, a to i za předpokladu, že je na úkor posledním trendům. Nemáte dobrou zkušenost s tangy a preferujete klasické kalhotky nebo takzvané brazilky? Pak se držte své osvědčené klasiky a zaexperimentujte spíše v oblasti barev či materiálů, které ve finále ocení i váš partner. Koupit si je můžete např. tady.

Na své si přijdou i ženy plnějších tvarů, autor: astratexNa své si přijdou i ženy plnějších tvarů, autor: astratex

3 důvody proč zvolit stahovací prádlo

Ne všechny ženy se mohou pyšnit prvotřídní vysportovanou či od přírody štíhlou postavou a právě ženy nadměrnějších velikostí mohou mít s výběrem spodního prádla obzvláště problém. Košíčky vám sedí skvěle, ale obvod vás škrtí? Kalhotky vás táhnou přes bříško a o možnosti koupě podvazků raději ani neuvažujete? Pak je ideálním řešením právě stahovací prádlo, které dovede hotové zázraky.

Stahovací prádlo, jak název sám napovídá, v první řadě stahuje a napomáhá přirozenou cestou zeštíhlit problematické partie, díky kterým se během pár sekund zbavíte objemnějšího bříška či silnějších stehen.

Za druhé nesmíme opomenout zmínit jeho praktičnost. Nejste-li zastáncem plastických operací, tato varianta je šetrnou a nutno podotknout, také ekonomicky výhodnou variantou, jak se přiblížit své vysněné figuře.

A do třetice je třeba všechny dámy jednou pro vždy vyvést z omylu, že je stahovací prádlo nepohodlné a neforemné. Ba naopak, lze sehnat velmi atraktivní kousky, které splynou s kůží a dodají vám sebevědomí, po kterém tolik prahnete.

Stahovací prádlo je pohodlné, autor: astratexStahovací prádlo je pohodlné, autor: astratex

Článek Dokonalé spodní prádlo i pro ty nejnáročnější byl publikován 29. října 2013 v 16.30 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...