5 tipů na skvěle padnoucí kalhotky

Tagy:  spodní prádlo, podprsenky, pohodlí, bavlna, krajka, luxus

5 tipů na skvěle padnoucí kalhotky

Spodní prádlo je neodmyslitelnou součástí každodenního oděvu a proto je třeba mít jej v pořádné zásobě. Kalhotky a podprsenky jsou samozřejmě neuvěřitelně praktické, ale kromě ryze funkčního charakteru by vzhledem k trendům a módě, měly být také stylové a sexy, neboť, co si budeme povídat, nevidíte je pouze vy…

O tom, že podprsenka musí dobře sedět a že její výběr není vždy jednoduchý, ví své každá žena, ovšem málo kdo klade obdobný důraz na výběr kalhotek, které by stejně tak měly být komfortní a příjemné. Přeci jen v nich trávíte celý den či noc a nevhodně zvolená varianta vás může pěkně potrápit. Nechte se inspirovat atraktivními kousky, které jsou šik a skvěle padnou!

Známá návrhářka Stella McCartney se vyznačuje spíše extravagantními modely, které ji přesně charakterizují. Nyní ale přichází s kolekcí kalhotek, které jsou doslova božské. Vyrobeny jsou z kvalitních a velmi příjemných materiálů, nohavičky se nezařezávají, látka se během praní netrhá a k dostání jsou v mnoha atraktivních odstínech.

Nohavičková varianta od Stelly McCartney, autor: barneysNohavičková varianta od Stelly McCartney, autor: barneys

Při výběru kvalitního spodního prádla je vždy dobré, zaměřit se na specialistu, jakým je například značka La Perla. Společnost se zaměřuje na spodní prádlo, které je opravdu kvalitní a příjemné na dotek. Kalhotky od La Perla vám skvěle padnou, ať už nosíte velikost S nebo XL.

Kvalita od La Perla, autor: La PerlaKvalita od La Perla, autor: La Perla

Na běžné nošení či na sport je dobré vlastnit jednoduché kalhotky z příjemné bavlny s lemem, který drží tvar za každé situace. Pokud si nepotrpíte na černou či bílou klasiku a tělová je vám rovněž cizí, vsaďte opět na atraktivní a veselé barvičky. Tuto variantu kalhotek seženete u značky Shimera za skvělých 265 korun.

Pohodlí nade vše, autor: ShimeraPohodlí nade vše, autor: Shimera

Každá žena by ve skříni měla mít několik eroticky laděných kalhotek, které partnera navnadí během vteřiny. Pokud toužíte po sexy prádle, které bude zároveň kvalitní, skvěle vám padne a přitom nebude stát tisíce, vyzkoušejte nové kolekce od Hanky Panky, kde vás například tento model vyjde na pouhých 365 korun.

Hanky Panky za 365 Kč, autor: shopbopHanky Panky za 365 Kč, autor: shopbop

Také nejraději spíte v pohodlných bavlněných kalhotkách, které nikde netlačí a nepnou? Pak se zaměřte na značku Crystallised, která vám nabízí širokou paletu jednoduchých modelů a za velmi příjemné ceny.

Bavlněná klasika, autor: johnlewisBavlněná klasika, autor: johnlewis

Článek 5 tipů na skvěle padnoucí kalhotky byl publikován 7. prosince 2013 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...