Jaké jsou druhy kalhotek?

Jaké jsou druhy kalhotek?

Spodní kalhotky jsou důležitým kusem oblečení, které musí dobře sedět a nikde se nesmí rýsovat ani pod upnutým oblečením. Proto je nutné opravdu pečlivě vybírat. Jaké existují druhy kalhotek?

Pokud si spodní kalhotky špatně vybereme, často se nám zařezávají, tvoří nevzhledné faldy, táhnou, sjíždějí, shrnují se a prostě se v nich necítíme dobře. Pokud jsou nám kalhotky moc malé nebo velké, vždy jsou pod oblečením vidět a zkazí celý outfit. Dobře se cítíme v tom případě, kdy máme na sobě pohodlné spodní prádlo. Proto je dobré se zajímat o výběr správné velikosti a střih kalhotek.

Bezešvé spodní prádlo, foto: intimidea.czBezešvé spodní prádlo, foto: intimidea.cz

Správná velikost

Pokud vám kalhotky dobře sedí, jsou na postavě vypnuté, neshrnují se a nezařezávají. To dobře řeší bezešvé kalhotky. Každá značka má trochu jiné velikosti. Záleží také na jejich střihu, kterému je často nutné přizpůsobit i velikost. Každé kalhotky mají jiný střih, proto důkladně měřte a sledujte velikostní tabulky u všech značek. U kalhotek typu tanga doporučujeme zvolit o číslo větší velikost. Jejich nošení bude pak podstatně komfortnější a budou pod oblečením dobře vypadat.

Správný střih

Existuje bohatá škála střihů kalhotek a tu můžete skvěle využít ve svůj prospěch. Stahovací kalhotky formují postavu a pod oblečením jsou zcela neviditelné. Ve vypasovaných šatech či kalhotách se budete cítit sebejistě, protože se vám pod nimi nebudou rýsovat žádné nerovnosti. Stahovací kalhotky s nohavičkou vám vytvarují postavu od hrudníku až po stehna. Pod legíny lze zvolit i tanga, nízké kalhotky či šortky. Bezešvé kalhotky jsou neviditelné a mnoho z nich má i antibakteriální klínek.

Typy kalhotek

Kalhotky s nohavičkou, foto: intimidea.czKalhotky s nohavičkou, foto: intimidea.cz

Kromě klasických kalhotek lze zvolit nohavičkové kalhotky neboli šortkové kalhotky, tanga, nebo brazilské kalhotky zvané brazilky, vykrojené do půli zadečku. Velmi praktické jsou spodní kalhotky do pasu, které vytvarují bříško i boky. V každém dobrém online obchodě najdete tabulku velikostí a spodní prádlo lze vyměnit. Stahovací prádlo si vždy berte raději menší, jinak nebude plnit svou funkci.

Článek Jaké jsou druhy kalhotek? byl publikován 25. března 2019 v 23.15 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...