Desigual a kolekce podzim/zima 2013

Tagy:  podzim, zima, desigual, oblečení, doplňky, obuv, nakupování

Sponzorované odkazy:

Desigual a kolekce podzim/zima 2013

Desigual je značkou, kterou v davu fádních a nic neříkajících módních kolekcí jen tak nepřehlédnete. Jednotlivé kousky jsou navrženy tak, aby působily vždy mladistvě a vesele za každého počasí, a to ať už je vám 16 nebo 40. Pokud tedy nerady splýváte s davem a vždy chcete zářit v tom nejlepším světle, vsaďte na Desigual!

I přes to, že venku panují mrazy a brzy přivítáme i sníh, kolekce Desigual pro podzim a zimu 2013 srší barvami a atraktivními motivy, které vám vykouzlí úsměv na rtech. Pokud nevíte, co si obléknout k jednoduchým džínám a kozačkám, abyste nevypadaly jako šedé myšky, zamiřte do prodejen Desigual a vyberte si mnoha zajímavých topů, které poutají jak svým nevšedním střihem, tak impozantními motivy. Nosit je můžete jak na party, tak do města na kávu.

Zajímavý top na zimu, autor: topofmindZajímavý top na zimu, autor: topofmindVsaďte na extravaganci, autor: topofmindVsaďte na extravaganci, autor: topofmind

Jednoduché džíny či klasické černé leginy jsou samozřejmě nutností každého šatníku, ale proč byste svůj outfit neoživili o něco unikátního, jako jsou barevné džíny s vtipnými kytičkami či lesklé kalhoty s výraznými prvky? Spodní číst oděvu na sebe strhne veškerou pozornost a vám tak postačí doladit top a bundu v jednoduchém provedení.

Barevné džíny s potiskem, autor: topofmindBarevné džíny s potiskem, autor: topofmindVýrazné kalhoty zaujmou, autor: topofmindVýrazné kalhoty zaujmou, autor: topofmind

Bez kabátu či bundy byste v tomto ročním období do ulic asi nevyšly, proto byste měly myslet na jeho pořízení. Když se rozhlédnete kolem sebe, všude spatříte černé péřové bundy, prošívané vesty a chlupaté kabáty v černé, bílé či hnědé barvě. Udělejte tlustou čáru za nevýraznými kombinacemi a raději si v prodejně Desigual vyberte extravagantní variantu, ve které budete IN v každé situaci.

Barevný kabát potěší, autor: topofmindBarevný kabát potěší, autor: topofmindVsaďte na nevšední motivy, autor: topofmindVsaďte na nevšední motivy, autor: topofmind

Opomenout nesmíme ani doplňky a obuv, které jsou stejně tak nezaměnitelné, jako zbytek kolekce. Září všemi barvami, chybět nesmí květinové motivy a abstraktní obrazce a to vše je doplněno kvalitními materiály, ve kterých vám bude pohodlně a jež vydrží dlouhé roky jako nové.

Kabelka do nepohody, autor: topofmindKabelka do nepohody, autor: topofmindNebojte se výstřednosti, autor: topofmindNebojte se výstřednosti, autor: topofmind

Článek Desigual a kolekce podzim/zima 2013 byl publikován 16. prosince 2013 v 12.00 v rubrice Doplňky, Boty a Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...