Letní kolekce plavek Timo

Tagy:  Timo, plavky, letní kolekce 2011

Sponzorované odkazy:

Letní kolekce plavek Timo

Firma TIMO je v řadě další rodinná firma zabývající se výrobou plavek, spodního prádla, nočního prádla a zdravotního prádla. Firma působí na české a slovenském trhu od roku 1992, kde prodává své produkty pod značkou TIMO, TIMO night a SOFT.

Letní kolekce 2011

Dvoudílné plavky TimoDvoudílné plavky Timo Jednodílné plavky TimoJednodílné plavky Timo TankinyTankiny

Kolekce plavek pro 2011 vás jistě osloví. Dokonale padnoucí střihy, zajímavé barvy a styl dle aktuálních trendů je velmi poutavý. Možná si již delší dobu vybíráte ty pravé plavky pro vás a letos ne a ne objevit ty správné. Možná již dále nebudete muset hledat.

Plavky TIMO nejsou jen vzhledné, dle posledních trendů, ale jsou funkční a konstrukčně velmi zdařile provedené. Je skvělé, že společnost dokáže velmi rychle reagovat na požadavky a individuální přání zákaznic, důkazem je tomu každoroční dechberoucí kolekce plavek.

vzoryvzory další vzorydalší vzory

Letošní kolekce oplývá klasickými vzory, základními barvami, ale nechybí zde ani špetka rozvernosti. Ohledně střihů máte na výběr jednodílných nebo dvoudílných plavek, bikin nebo tankin, nechybí ani variabilita v podobě výztuže horního dílu. Dokonalého tvaru poprsí docílíte pomocí horního dílu s push-up efektem, malá prsa zvětší řasení a krátké noh prodlouží vysoký výkroj kalhotek.

A pro dámy s větším poprsím mám dobrou zprávu, protože i ony si zde jistě vyberou. TIMO nabízí rozsáhlý velikostní sortiment až do velikosti G, H, I a J.

Výprodej – dvoudílné plavkyVýprodej – dvoudílné plavky Výprodej dvoudílných plavekVýprodej dvoudílných plavek Výprodej tankinyVýprodej tankiny Výprodej vysoké kalhotkyVýprodej vysoké kalhotky

Protetika

Společnost TIMO myslí také na ženy, ke kterým nebyl osud příliš přívětivý, a kvůli nádorovému onemocnění přišly o prso. V nabídce najdete plavky bez kostic, s kosticemi nebo i dvoudílné plavky. Velmi populární se poslední dobou staly tankiny a kalhoty s nohavičkou.

Protetika – dvoudílnéProtetika – dvoudílné Protetika – jednodílnéProtetika – jednodílné

Dále bych také zmínila projekt zaměřeným na boj proti rakovině prsu, ve kterém se TIMO dlouhodobě angažuje.

Pokud jste po některých z výše zobrazených plavkách zatoužily, můžete si je objednat na internetových stránkách www.timo.cz nebo si je přímo vyzkoušet a koupit v některém kamenném obchodě v Praze, Plzni, Liberci, Litoměřicích, Teplicích, Ústí nad Labem, Českých Budějovicích, Třebíči, Ostravě, Brně, Frýdku-Místku nebo Hranicích na Moravě.

Zasoutěžte si

Do konce července se ještě můžete zařadit do soutěže TIMO, kde můžete vyhrát návrh interiéru v hodnotě 30 000 Kč. Stačí, když nakoupíte v e-shopu TIMO zboží v hodnotě 2000 Kč. Neváhejte, zbývá vám už jen 10 dnů.

soutěžsoutěž

Navštivte stránky www.timo.cz

Článek Letní kolekce plavek Timo byl publikován 23. července 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...