5 tipů pro letošní zimu – jaké doplňky musíte mít

Tagy:  doplňky, šála, rukavice, bekovka, kulich, bambule, nákrčník, tunel

Sponzorované odkazy:

5 tipů pro letošní zimu – jaké doplňky musíte mít

Brrr, potřebujete zahřát? Pořiďte si rafinované zimní doplňky. Následující řádky vás seznámí s hlavními módními trendy v oblasti čepic, rukavic, šál a nákrčníků.

Čepice

I když je léto dávno pryč, pořád je tu svým způsobem s námi. Jak to? Právě z letního období se nám přenesl trend neonových barev na kulichy. Absolutní bomba, co opravdu musíte mít i vy, je pletená čepice s velkou bambulkou navrchu. Bambule může být nejen udělaná z vlny, ale určitě jste si všimli, že se mnohem víc nosí králičí (ať už pravá nebo syntetická).
Pokud vám to přijde trošku extravagantní, nemusíte se této módy bát. Dopřejte si k zimní bundě, kabátu nebo ponču pořádnou čepici s maxi bambulí, pod kterou vám zima rozhodně nebude.
Jestliže toužíte po čepici opravdu originální a lehce extravagantní, co třeba čepici s ušima nebo zvířecí hlavičkou? Čepice s ušima bude slušet nejen vám, ale i vašemu miminku, se kterým se můžete originálně sladit.

autor: Eva Arnicanováautor: Eva Arnicanová
autor: Timefashionautor: Timefashion

Bekovka

Chcete vypadat jako rebelka nebo naopak slušná dáma? Vyzkoušejte si klasickou bekovku, která ve spojení s elegantním kabátkem vytvoří elegantní a slušnou dámu, naopak ve spojení s kratší bundičkou nebo trendy pánským stylem lehce zlobivou rebelku.
Bekovka sluší téměř každému typu obličeje. Záleží jen na vás, jak se v ní budete cítit.

Šály a nákrčníky

Pokud je vám zima na krk, vyzkoušejte pletenou šálu nebo nákrčník (tzv. tunel). Šikovné pletařky si mohou svůj originální kousek uplést samy. Letošní zimu nezapomeňte šálu s třásněmi.
Tradiční nákrčníky tzv. „tunel, komín“ jsou stálicí zimních doplňků. Díky svému tvaru si můžete nákrčníky a tunely omotat nejen kolem krku, ale i kolem hlavy. Zachumlat se do hřejivého pleteného nákrčníku je více než příjemné a navíc dokonale moderní.

autor: Астельautor: Астель

Rukavice

Klasické kožené rukavice snad nikdy nevyjdou z módy. Pokud je ve svém šatníku už máte, zvolte je. Nejen že budou stále moderní, ale navíc vám příjemně zahřejí ruce. Trendem jsou také rukavice bez prstů, které jsou vhodné i pro ovládání dotykových telefonů.
V absolutním kurzu jsou zvířecí vzory, které zkrátka letošní zimu musíte mít. Leopardí vzory, zebrové vzory, tygří vzory apod.

Zimní doplňky

Čepice, bekovky, šály, nákrčníky nebo rukavice jsou v zimním období nepostradatelnými společníky. Jestliže se vám tyto módní doplňky podaří vhodně sladit s kabátem, bundou nebo pončem, budete mít zaručeně palec nahoru. Stačí vhodně kombinovat barvy a vytvářet si tak každý den opravdu skvělý a jedinečný moderní doplněk.

autor: File Upload Botautor: File Upload Bot

Článek 5 tipů pro letošní zimu – jaké doplňky musíte mít byl publikován 17. prosince 2013 v 00.00 v rubrice Dámská móda a Doplňky. Autorem článku je Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...