Leopardí sukně a šaty nejen do společnosti

Tagy:  leopardí vzor, zvířecí vzor, animal print, leopard, sukně, šaty, Beata Rajská, večírek

Sponzorované odkazy:

Leopardí sukně a šaty nejen do společnosti

Stačí i malý kousek leoparda ve vašem šatníku a budete vypadat letošní i přicházející rok 2014 doslova IN.

Extravagantní vzor

Zvířecí motivy vládnou světem módy. Extravagantní vzor připomínající leopardí srst kraloval již v 80. letech. Máte ve vašem šatníku nějaké „zvířátko“? Samozřejmě že nemusíte jednobarevné šaty a sukně vyřazovat pryč a nahrazovat je leopardími. Stačí, když si pořídíte jeden kousek této skvrnité sukně a stane se z vás moderní sexy šelma.
Je to tak, obstarejte si kousek divočiny. Letošní zimu a samozřejmě i přicházející nový ok se bude nosit úplně všechno s leopardím vzorem, od bot, po kabelku až po čelenku či náušnice. Jistě mi dáte za pravdu, že poslední čtyři roky se tento leopardí vzor v módě lehce objevoval, ale letos je to opravdu velký hit.

Leopard, autor: LiftarnLeopard, autor: Liftarn

Méně znamená více

Nic se nemá přehánět a o leopardím vzoru to platí dvojnásob. Jedná se o poměrně těžký a složitý vzor, proto je důležité, aby si to ženy uvědomily. Nesnažte se být leopardem od hlavy až k patě, u tohoto trendu platí snad dvojnásob – méně je více. Dámy moc nedivočte a snažte se nepřekročit hranice mezi elegancí a nevkusem.
Naprosto dokonale budete vypadat v černých legínách a leopardí sukní, jednobarevnou tunikou či halenkou a kotníčkovými boty v přírodní barvě. Na večírku okouzlíte v leopardích šatech, černým psaníčkem, černými lakovky a elegantním jednobarevným šperkem.

Jednoduchost

K těžkému leopardímu vzoru se hodí spíše jednoduché střihy, žádné extravagantní modely nebo volánky. Drobnější ženy by měly do svého šatníku zařadit pouze doplňky s tímto vzorem nebo opravdu jednoduše střižené šaty, které vám dodají šmrnc.
I když jsem uváděla, že se k leopardímu vzoru hodí černé, šedé a přírodní odstíny, nebojte se sáhnout také po výrazných barvách. Leopardí sukně výborně vynikne i s romantickými krajkami v kombinaci s pleteným červeným kabátkem.

autor: wholesautor: wholes
autor: luvimagesautor: luvimages

Šaty dělají člověka

Beata Rajská ví, co je IN a jaká móda letos frčí. Její kolekci večerních šatů rozzářil leopardí vzor jako podkladový materiál. Nic nevypadá krásněji než svůdné sexy černé šifonové šaty s leopardím vzorem.
Pokud chcete i vy vypadat jako divoká kočka, kupte si leopardí sukni a slaďte ji s hnědými odstíny. Zaručeně neuděláte chybu, když si obléknete rolák, sáčko a kotníkové boty v různých odstínech.
K leopardí sukni se hodí i klasické černé legíny, široký pásek a boty na podpatku. Díky tomuto kočičímu vzoru budete hvězdou večírku nebo jiné společenské události.
V kombinaci se zvířecími motivy a klasickým svetrem, který vás navíc i zahřeje, se změníte v divokou šelmu, která ovládne nejen noční akce a večírky, ale i město ve dne.

I malé děti mohou okouzlit zvířecími motivy, autor: Eva ArnicanováI malé děti mohou okouzlit zvířecími motivy, autor: Eva Arnicanová

Článek Leopardí sukně a šaty nejen do společnosti byl publikován 29. prosince 2013 v 09.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...