Na leopardí vzor je třeba mít odvahu

Sponzorované odkazy:

Na leopardí vzor je třeba mít odvahu

Málokterý vzor je natolik kontroverzní, jako právě leopardí potisk. Ať se již jedná o boty, šaty, či džegíny, najít odvahu si obléci kousek, který je potištěn leopardím vzorem, není právě lehké. A není to jen o odvaze. Jak kombinovat leopardí vzor se musíte naučit, jinak budete vždy vypadat jako dáma bez vkusu, která nosí laciné a nevkusné oblečení. Výběr kombinací k leopardímu vzoru je vždy tak trochu balancování nad propastí. Držte se pravidla, že méně je více.

Leopardí vzorLeopardí vzor

Leopardí vzor je výjimečný v tom, že krade veškerou pozornost ostatním součástem outfitu. Má i své výhody, dá se doplnit denimem, černým oblečením, a decentními doplňky. Aby leopardí vzor nepůsobil lacině, nezahalujte se do leopardího od hlavy až k patě. Vynechte zlaté, či příliš třpytivé náušnice. Tento vzor je doplňkem sám o sobě. Ozdoby do vlasů také nevolte štrasové, spíš decentní – hnědé, černé, či v barvě vlasů. Doma nechte i náramky a boty s leopardím vzorem.

Leopardí vzor je sexyLeopardí vzor je sexy

Bundu (popřípadě kabát) s leopardím potiskem doplňte tmavými džínami a bílou košilí, či tílkem. Jednoduchá, avšak decentní kombinace si více nežádá. Elegantní outfit do zaměstnání je na světě. Nekombinujte leopardí topy, bundy, či kalhoty s leopardími botami. Leopardí boty si zaslouží vyniknout, a tak je kombinujte třeba s malými černými šaty, či koženými džegínami, když budete chtít vykouzlit sexy look.

Koktejlky s leopardím vzorem naopak doplňte černou decentní kabelkou a lodičkami, punčochy zvolte spíše pleťové barvy. Kombinace leopardích šatů a černých silonek působí příliš agresivně. Každopádně punčochy by měly být jednoduché beze vzoru. Jinak budete vypadat směšně.

Sexy kůže a leopardí vzor je super kombinaceSexy kůže a leopardí vzor je super kombinace

Chlupatý kabát s leopardím vzorem je chodící sexualita. Proto tento trendový vzhled doplňte nenápadnými bílými kalhotami a černým rolákem. Ani kabelka by neměla být příliš zdobená.

Milujete monochromatický look? Není problém. Nudu monochromatického looku rozbijte jedním leopardím kouskem. Barva tisku leopardího vzoru by měla být stejná, jako na ostatním oblečení. Hnědé kousky s leopardími botkami, či naopak vše hnědé a leopardí top budou sexy a nebudou působit prvoplánově.

S doplňky to nepřehánějteS doplňky to nepřehánějte

Zkuste k leopardímu vzoru něco nečekaného. Leopardí top ve společnosti bílých kalhot vyzdvihněte rudě červenými lodičkami. Budete k nepřehlédnutí.

Plánujete outfit, ve kterém budou hrát prim leopardí šaty? Potom bacha na výstřih. Leopardí vzor signalizuje ženu vamp, která si je vědoma svého sexappealu, když budou mít šaty příliš velký výstřih, budete vypadat jako chodící reklama na vulgární sex, proto to s výstřihem nepřehánějte. Ostatně k leopardím kalhotám a sukním vypadají skvěle černé topy, které mají rolák. Ať již s dlouhými rukávy, či bez rukávů. Vyváží to vyzývavost tohoto vzoru. Je to spojení sexuality a decentnosti.

Fotografie: Pinterest.com, Pixabay.com

Článek Na leopardí vzor je třeba mít odvahu byl publikován 17. března 2021 v 09.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...