Hit letošního jara 2010 - květinový vzor

Tagy:  Květinové vzory, květinové šaty, květinové kabelky, květinové boty

Sponzorované odkazy:

Hit letošního jara 2010 - květinový vzor

V letošní nové sezóně vsaďte na neobvyklé střihy a detaily. Módní jsou nabírání, řasení, balonové efekty, volánky, mačkané a vrapované vsádky a to vše s květinovým vzorem. In je také etno a vintage styl. Letos vede romantika, saténové kalhoty, korzety, krajkové šaty, tuniky a sukně v tělové a pudrové barvě, ale ze všeho nejvíce průsvitné šaty ve stylu Baby doll. Pod květinovým vzorem jsou nejčastěji použity přírodní barvy jako béžová, tělová, bleděmodrá, olivová a bílá. Nejvíce v kurzu je barva modrá, a to ve všech odstínech. Z doplňků vedou retro brýle, u kterých platí čím větší, tím lepší. Věřte, že se dají sehnat i s květinovým vzorem.

Módní květinový vzorMódní květinový vzor

Vzor

Jestli si pořídíte oblečení s velkým nebo malým květinovým vzorem, je jen a jen na vás. Záleží nejen na příležitosti, pro kterou si oděv s tímto vzorem obléknete, ale také na vaší postavě. Obecně platí, že štíhlým ženám sluší velké vzory, zatímco ženám s plnými tvary lichotí menší vzory.

Kabelky s květinovým vzoremKabelky s květinovým vzorem Kabelky s květinovým vzorem OililyKabelky s květinovým vzorem Oilily

Letošní móda dává ženám mnoho možností jak poskládat jednotlivé kousky ve svém šatníku tak, aby výsledný efekt byl působivý. Žena, která je inspirativní, stylová a chic obdarovává nejen sama sebe ale i své okolí. Důležité je, že květinový vzor je něžný a sexy, jako žena.

Květinové šaty

Šaty s květinovým vzoremŠaty s květinovým vzorem

Květinové šaty, což je velmi výhodné, využijete pro mnoho různých příležitostí, nevyjímaje letní dovolenou. Pořídit si také můžete nejrůznější topy, sukně nebo kalhoty, kterými jsou módní obchody přímo přeplněné. Pokud styl „květinová lesní víla“ je pro vás moc, stačí když si pořídíte alespoň kabelku nebo boty s květinovým potiskem nebo vyšíváním.

Květinové boty


Stejně jako na oblečení, i na botách se objevuje květinový motiv. Zahrady a parky jsou plné rozličných květin, vy se můžete pyšnit podobnými. Ale pozor ať květinový vzor nesklouzne ke kýči, to znamená, že nesmím působit lacině a přeplácaně. Také nekombinujte květinový vzor s proužky nebo puntíky.

Boty PradaBoty Prada BotyBoty

1 Prada

Sandály prokvetlé černými květy

2 Anne Klein

Pantofle v žabkovém stylu

2 Betsey Johnson

Roztomilé balerýnky s vkusným výkrojem

3 Betsey Johnson

Červené pantofle s podobným vzorem, ale na jehlovém podpatku

4 Seychelles

Květinové boty s plnou špičkou, na platformě doplňuje nártový pásek

5 Sugar

Sladké růžové balerínky připomínající cukrovou vatu

6 J Lo

Černé lodičky s květinovým vzorem na jehlovém podpatku, podle vkusu Jennifer Lopez

7 Dr Scholl

Pantofle se saténovým páskem, na platformě

8 Skechers

Páskové boty s růžovým vnitřkem

9 Naughty Monkey

Žluté boty bez špičky a jehlovým podpatkem

10 Oh Deer

Květinové boty na velmi vysoké korkové platformě

11 Betsey Johnson

Módní růžové boty bez špičky, s vysokým jehlovým podpatkem

12 Steve Madden

Bílé baleríny s květinovým potiskem

13 GUESS

Špičaté lodičky s jehlovým podpatkem

Malá rada na závěr


Vyhněte se kombinaci několika různých květinových vzorů. Pokud máte květinové šaty, v žádném případě je nekombinujte s doplňky s podobným potiskem.

Článek Hit letošního jara 2010 - květinový vzor byl publikován 22. dubna 2010 v 00.00 v rubrice Nákupy. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...