Luxusní prádlo pro všechny typy postav

Tagy:  spodní prádlo, astratex, kalhotky, podprsenky, xxl prádlo, stahovací prádlo, brazilky

Luxusní prádlo pro všechny typy postav

Co žena, to diametrálně odlišný typ postavy. Zatímco jedna se pyšní dlouhými, štíhlými nohami, jiná vlastní objemnější stehna. Další zase příroda příliš nenadělila v oblasti hrudníku, kdežto její kamarádka byla obdařena až příliš. Téměř každá žena se shodne na tom, že vybrat opravdu dobře padnoucí prádlo, které je příjemné jak na nošení, tak na dotek, nikde se za žádných okolností nehrne, neprosvítá pod oblečením a nedeformuje postavu, je takřka nadlidský úkol. Když už vám kalhotky perfektně padnou, pak k nim neseženete podprsenku a nebo stojí třetinu vaší výplaty. Zapomeňte na nekonečné obíhání nákupních center a vyberte si skvělé kousky za příjemné ceny zde.

Jak vybrat spodní prádlo

Na otázku, jak vybrat ideální spodní prádlo neexistuje jednoznačná odpověď, neboť každý preferuje něco jiného. Jedno je ale jisté a neměnné. Prádlo, Ať už preferujete brazilské kalhotky, klasická tanga a nebo kraťásky, vám zkrátka musí pohodlně sedět a padnout jako ulité. Některé ženy si s oblibou kupují prádlo menších velikostí s tím, že do něho zhubnou a nebo se zkrátka ve velikosti L necítí dobře. Na tuto ,,fintu" ale raději zapomeňte, neboť ,,zaříznuté" kalhotky nadělají více paseky, než-li užitku.

Spodní prádlo vám musí dobře sedět, autor: astratexSpodní prádlo vám musí dobře sedět, autor: astratex

3 podprsenky, bez kterých se neobejdete

Do množství spodního prádla vám nikdo nemůže mluvit, nechte si ale poradit, jaké typy podprsenek by ve vašem šatníku rozhodně neměly chybět, neboť vám usnadní výběr oblečení i samotné oblékání. Červená krajka je samozřejmě krásná a sexy, ale kromě postelových hrátek nemá příliš využití. Na co se ale můžete spolehnout vždy, je hladká podprsenka tělové barvy. Ta je ideální volbou pod jakýkoliv top nebo přiléhavé tílko, pod kterým nebude prosvítat ani tvořit nepravidelné hrbolky z látky. Dalším typem je rozhodně nestárnoucí dvojice černé a bílé a v neposlední řadě se zaměřte na modely s gelovými výztužemi, které vytvoří krásný dekolt a i menšímu poprsí dodají atraktivní objem.

Ideální řešení pro nadměrné velikosti

Ne každá žena se pyšní výstavní figurou topmodelky a proto hledá způsoby, jak pár ,,špíčků" efektivně schovat. Naštěstí od toho je zde stahovací prádlo a praktická body, která vytvarují ženské křivky a přitom zamaskují objemnější bříško nebo stehna. Za svou plnou postavu se nemusíte stydět, jen se naučte vybírat takové prádlo, které vaši krásu podtrhne.

Stahovací prádlo je velmi praktické, autor: astratexStahovací prádlo je velmi praktické, autor: astratex

Článek Luxusní prádlo pro všechny typy postav byl publikován 4. ledna 2014 v 22.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...