7 tipů na halenky a topy do kanceláře

Tagy:  topy, dámské oblečení, oblečení do kanceláře, elegantní oblečení, nakupování

Sponzorované odkazy:

7 tipů na halenky a topy do kanceláře

Kancelářská práce je přeci jen o formálním vzhledu, neboť obvykle reprezentujete určitou společnost a přijdete do styku s cizí klientelou, která vás v obnošených dřínech vidět nemusí. Ne každá žena se ale elegantnějšího vzhledu umí chytit a má tendence se oblékat nudně, odkud také vznikl pojem ,,kancelářská myš". Zapomeňte na volné a nevzhledné kostýmy, které by už nenosila ani vaše babička a raději se zaměřte na stylové blůzky a halenky, kterou jsou sexy a navíc pohodlné.

Skvělým rádcem v tomto oboru je například italský návrhář Emilio Pucci, který je prototypem stylové elegantní módy, která zaujme naprosto každého. Pokud si dvakrát nepotrpíte na barvy, neznamená to, že musíte působit mdle. Tato halenka je natolik zajímavá, že o nevýraznosti černé barvy již nikdo nebude pochybovat.

Černá a Emilio Pucci, autor: jades24Černá a Emilio Pucci, autor: jades24

Krajka je zkrátka nesmrtelná a v černé kombinaci je do kanceláře jako stvořená, jelikož nepůsobí vulgárně ani příliš vyzývavě. Pořiďte si například tento zajímavý topík, který vás v obchodech H&M vyjde na skvělých 499 korun.

Krajka vede, autor: bloomingsdaleKrajka vede, autor: bloomingsdale

Vínová je barvou zimy a proto by ve vašem šatníku určitě neměla chybět. Aby halenka nepůsobila obyčejně, je efektivně ozvláštněna o ,,vodu", která dodá na objemu poprsí a tím i na ženskosti.

Vínová je IN, autor: jades24Vínová je IN, autor: jades24

Když se řekne rolák, většina z vás si asi automaticky představí nevzhledná vytahaná trika, která jsou již dávno pasé. Uznejte ale sami, že tato blůzka ke krku rozhodně není k zahození a na pracovní schůzce z vás kolega nespustí oči.

Nezanevřete na roláky, autor: stylebopNezanevřete na roláky, autor: stylebop

Květované vzory jsou stále v módě a to dokonce i v zimních měsících, kdy venku řádí chumelenice a námraza. Přineste do kanceláře trochu svěžesti a nebojte se ani odvážnějších barev.

Nebojte se květů, autor: stylebopNebojte se květů, autor: stylebop

Vintage vzory jsou letošní sezóny stejně aktuální jako černobílá kombinace, která snad nikdy nezklame. Pokud si k tomu výraznému topu vezmete úzké černé kalhoty a vysoké podpatky, nikdo z vás nespustí oči.

Vintage styl a černobílá kombinace, autor: boutique1Vintage styl a černobílá kombinace, autor: boutique1

Nebojte se ani výrazných barev, které se obvykle nosí v letních měsících. Objevovat se v kancelářských prostorách v černé či šedé je zaběhlé pravidlo, které je ale zcela nesmyslné. Vezte, že vaše tyrkysová košile nikoho pohoršovat nebude, ba naopak mnohým zvedne náladu.

Vyzkoušejte zářivé barvy, autor: bloomingsdaleVyzkoušejte zářivé barvy, autor: bloomingsdale

Článek 7 tipů na halenky a topy do kanceláře byl publikován 1. února 2014 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...