Elegantní halenky od TATUUM. Seznam 5 modelů ideální pro každou příležitost

Elegantní halenky od TATUUM. Seznam 5 modelů ideální pro každou příležitost

Skvěle se hodí ke kalhotám nebo sukni – elegantní halenky je must-have v šatníku každé ženy, která má ráda vkusné, klasické stylizace. Hodí se do práce, na obchodní schůzku nebo na rodinnou akci. Podívejte se na seznam 5 stylových halenek od TATUUM, které jsou pro tyto příležitosti ideální!

1. Dámská halenka s límečkem Balea 1

Balea 1 je klasická hladká košilová halenka s límcem na stojáčku a ohrnutými rukávy. Tento model má volnější střih, prodlouženou, zaoblenou spodní stranu a boční rozparky pro lehký vzhled a pohodlí.

Tato dámská halenka byla vyrobena z příjemné na dotek a ekologické viskózy Ecovero v tmavě modré barvě, která vypadá senzačně s mnoha dalšími barvami – černou, šedou, béžovou nebo bílou.

2. Dámská šifonová halenka Kobo

Dámská šifonová halenka Kobo, foto: tatuum.comDámská šifonová halenka Kobo, foto: tatuum.com

Kobo je dámská halenka z žebrovaného šifonu s výrazným geometrickým vzorem v černo-béžovém barevném provedení. Dlouhé splývavé rukávy jsou na zápěstí stažené do manžet a kulatý výstřih je lemován ozdobným válečkem.

Skvěle se hodí pro zvláštní příležitosti, například s cigaretovými kalhotami nebo vypasovanou tužkovou sukní v černé barvě.

3. Dámská halenka Rami 1 s akvarelovým vzorem

Dámská halenka Rami 1 s akvarelovým vzorem, foto tatuum.comDámská halenka Rami 1 s akvarelovým vzorem, foto tatuum.com

Dalším vzorovaným návrhem z kolekce TATUUM je halenka Rami 1. Jedná se o elegantní dámskou halenku s výstřihem do V, dlouhými rukávy a manžetami, u zápěstí nabíranými.

Na první pohled zaujme její originální tisk akvarelových abstraktních skvrn v černé a červené barvě. Viskózová látka, ze které je vyrobená, je prodyšná a lehká, což zajišťuje maximální pohodlí.

Bude vypadat skvěle se stylizacemi do kanceláře i na formální příležitosti, například v kombinaci s midi sukní nebo elegantními dámskými kalhotami v černé, bílé nebo šedé barvě. Pokud chcete vytvořit výraznou stylizaci, přidejte prvky v červené barvě.

4. Dámská strukturovaná halenka Barika

Dámská strukturovaná halenka Barika, foto: tatuum.comDámská strukturovaná halenka Barika, foto: tatuum.com

Barika je dámská halenka klasického střihu s kulatým výstřihem zakončeným rozparkem se zapínáním na knoflík. Má dlouhé splývavé rukávy zakončené manžetami, které se rovněž zapínají na ozdobné knoflíky.

Halenka byla ušita ze strukturované žakárové tkaniny s jemnými nepravidelnými pruhy s decentním leskem, které působí originálně. Díky nadčasové černé barvě je univerzální a skvěle se hodí pro různé stylizace – formální i společenské.

5. Dámská splývavá halenka Simplena

Dámská splývavá halenka Simplena, foto: tatuum.comDámská splývavá halenka Simplena, foto: tatuum.com

Hledáte elegantní bílou dámskou halenku? Pokud ano, bude Simplena skvělým doplňkem Vašeho šatníku. Tato bílá halenka je volnějšího střihu s ozdobným výstřihem do V lemovaným širokým záhybem a širšími 3/4 rukávy.

Na halenku Simplen byla použita krepová tkanina z rayonu a tencelu, která jí dodává elegantní vzhled. K dispozici je také v tmavě modré barvě.

Ještě více elegantních halenek nyní najdete v internetovém obchodě TATUUM na adrese: https://www.tatuum.com/…amska-tricka

Článek Elegantní halenky od TATUUM. Seznam 5 modelů ideální pro každou příležitost byl publikován 24. února 2023 v 17.30 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...