Košile a halenky: lehké materiály vedou!

Tagy:  top, vršek, tunika, tílko, košile, halenka, hedvábí, léto, letní móda

Sponzorované odkazy:

Košile a halenky: lehké materiály vedou!

Horké letní dny nás téměř nutí sahat po oblečení z co nejvzdušnějších materiálů. V něm se totiž budeme cítit příjemně a pohodlně. Inspirujte se modními trendy a vybavte šatník nádhernými moderními kousky, ve kterých se budete celý den cítit skvěle.

Barevné topy

Barvy k létu patří a proto se jich nebojte. Živé barevné košile, tílka, ale i topy budou vypadat fantasticky s jednoduchou černou sukní či s kalhotami. Zajímavý vzdušný top s barevnými květy je dostatečně výrazný, aby na nás upozornil. Doplnit se dá ještě masivním šperkem, přičemž výsledek bude skutečně ohromující. Překrásný top v barvách lososové, červené, bílé a tmavě šedivé lichotí postavě a skvěle padne. Ideální bude také do práce, jelikož je vkusný a elegantní. Ozdobná mašle mu dodá šmrnc. Stylový vršek s originálním zavazováním za krk na nás strhne pozornost na každé párty. Zdobení kolem krku je velice netradiční a sexy. Celý top je lehounký a nadýchaný, budeme si v něm připadat skvěle.

Sexy lesklé vršky

Také smyslný satén a jiné lehké lesklé materiály se nám v létě osvědčí. Lesklé oblečení je samo o sobě výrazné a obvykle také elegantní. Je ideální volbou do práce, na porady ale také večer, jdeme-li si sednout na víno či na večeři. Hodí se zkrátka při každé společenštější události, kdy se chceme cítit krásné a přesto v pohodlí. Košile v kouřovém odstínu šedé nás okamžitě zaujme. Důmyslné zdobení u krku v podobě volánků je zajímavým zpestřením. Tmavěmodrý top bez rukávů je obdobou předchozí košile. Stojací límeček, pěkný výstřih s ozdobným volánem a mašle zkrátka dělá dojem. Lesklý vzdušný topík netradičního střihu s mašličkou a našitými korálky se hodí při jakékoli události. Jednoduchá košile z lehkého lesklého saténu v tmavě šedé barvě je neutrálním kouskem, který každá musíme mít.

Originální vzdušné kousky

Top bez ramínek na zdobené gumě skvěle sedí a zůstane tam kde má. Je nesmírně pohodlný vzdušný, také proto si jej doslova zamilujeme. Při dostatečné délce jej lze nosit také jako minišaty či v kombinaci s legínami. Skvěle se nám osvědčí světlý top se zajímavým vzorem, ve kterém se budeme celý den cítit jako v bavlnce. Řasení dělá skvělý dojem a nechá proudit vzduch. Lehoučká průsvitná košile bez rukávů je bohatě zdobená volánky a také proto působí vznešeně a elegantně.

Článek Košile a halenky: lehké materiály vedou! byl publikován 11. srpna 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...