Zásnubní prsten – jak by měl vypadat ten pravý?

Tagy:  zásnubní prsten, zásnuby, šperky, kameny, zlato, růžové zlato, barvy

Sponzorované odkazy:

Zásnubní prsten – jak by měl vypadat ten pravý?

O dokonalé svatbě jako z pohádky touží beze sporu každá žena a dokonce tajně i ty, co tvrdí, že na vdavky nejsou. Zkrátka a dobře, dámy tento akt mají zakódován ve své genetické výbavě a tak k němu, chtě nechtě, celý život směřují. Před svatebním dnem by ale měly přijít zásnuby, kde se váš drahý konečně vysloví a navleče vám na prst překrásný zásnubní prsten. Jak by ale ten pravá klenot, měl vypadat?

Velmi osobitý

Jste si osobitou ženou a váš drahý vám neustále opakuje, jak jste výjimečná, určitě by neměl přijít s jen ta obyčejným kroužkem ze stříbra, který je nic neříkající. Ba naopak, musí se ,,vytasit" s prstenem, který na první pohled zaujme a bude originální po všech směrech. V takovém případě je ideální vsadit na barevný kámen. Nová kolekce od značky JudeDandes jewelry přichází s řadou opálových kamenů, které sluší každé ženě, jež se trochu vymyká pravidlům.

Autor: neimanmarcusAutor: neimanmarcus

Luxus pro princeznu

Něžné dámy a romantické duše si také žádají prsten jejich povahy a charakteru. těžko budete drobné dívce nasazovat monstrózní šperk s ohromnými těžkými kameny. Jemné dámy jistě ocení například růžové zlato, které je decentní a přesto originální. Navíc se hodí jak ke stříbru, tak ke zlatu. Nemusíte proto dělat žádné kompromisy ohledně dalších šperků a bižuterie. Nechte se inspirovat například kolekci Monique Pean.

Autor: barneysAutor: barneys

Křehkost sama

Některé prsteny jsou zbytečně zdobené a okázalé. na první pohled vás zaujmou, to jistě, nicméně je dobré si uvědomit, že takový šperk budete nosit po zbytek života. Opravdu de denně dokáže dívat na pestré kameny a několik druhů kovů? Co takhle zvolit jednoduchý, decentní a neuvěřitelně křehký model, opět z díky Monique Pean, který vás rozhodně jen tak neomrzí.

Autor: barneysAutor: barneys

Nevšední kombinace

Většina zásnubních prstenů je ze stříbra nebo ze zlata, se spoustou menších kamínků světlých barev. Proč byste se ale nemohli trochu vymykat a nosit například černý kámen? Že působí pohřebním a smutným dojmem? pak se přesvědčte na vlastní oči, že tomu tak rozhodně není. klenoty Aurum na podzim fascinují kolekcí tmavých zásnubních prstenů, které si jistě najdou své obdivovatele a že jich nebude málo.

Autor: barneysAutor: barneys

Drobné a nenápadné

Spousta žen si na šperky vůbec nepotrpí, dokonce nenosí ani náušnice. Pokud sportujete nebo se věnujete aktivitám, při kterých nejsou šperky příliš žádoucí, je to zcela pochopitelné. V takovém případě je tou nejlepší volbou sáhnout po něčem, co bude decentní, drobné a přesto rozkošné. Inspirujte se například kolekcí jemných prstenů od Gold Princess, které navíc seženete za velmi příznivé ceny.

Autor: yesstyleAutor: yesstyle

V trochu jiném stylu

faktem je, že většina zásnubních prstenů má svůj charakteristický vzhled a jsou snadno rozpoznatelné na první pohled. Vy se ale můžete vymanit ze zaběhlých tradic a nosit zcela jedinečný a nevšední prstýnek, který sice zdobí prsteníček, ale jako klasický zásnubní šperk, rozhodně nevypadá. Co takhle si obstarat jednoduchý jemný kroužek, zdobený vínovými kamínky? Značka Gemvara vám v nové kolekci ukáže, že to jde.

Autor: gemvaraAutor: gemvara

Článek Zásnubní prsten – jak by měl vypadat ten pravý? byl publikován 25. srpna 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...