Saka, bundičky, svetříky – 8 letních svršků z výprodejů

Tagy:  oblečení, slevy, akce, výprodej, móda, saka, bundy, svetry

Sponzorované odkazy:

Saka, bundičky, svetříky – 8 letních svršků z výprodejů

Léto je prakticky u konce a v prodejnách se opět objevují podzimní, ba dokonce zimní kolekce. Než byste si ale pořizovali teplý kabát a kozačky, raději svou pozornost zaměřte na slevy a výprodeje, ve kterých pořídíte spousty kousků za pár korun. Lehké letní svetříky, sáčka a bundičky. To vše na vás čeká, tak nakupujte za polovinu.

Jedním z atraktivních kousků, který se hodí jak do kanceláře, jakožto formálnější vršek, tak na ležérnější nošení jen tak do města, je stylové sáčko od značky Vila. Černobílá kombinace je nestárnoucí klasikou, kterou nyní můžete koupit za skvělých 699 korun, přičemž původní cena byla 1399 korun.

Autor: vilaAutor: vila

Letošnímu jaru a létu jednoznačně vládly pastelové barvy. Vy se jich vzdávat rozhodně nemusíte. V kurzu budou u na podzim a pravděpodobně i příští rok, neboť některé odstíny jako je růžová nebo červená, z módy nikdy nevyjdou. Tento jednoduchý a lehký růžový kabátek vás u Nasty gal vyjde na super cenu 425 korun.

Autor: nastygalAutor: nastygal

Každá žena či dívka by ve svém šatníku měla mít alespoň jednu koženkovou bundu, která je jakýmsi evergreenem ve světě módy. Ať už to bude trendy křivák nebo jednoduše a rovně střižený model, využijte opět slev a akcí. V Mangu pořídíte koženkovou bundičku v mnoha odstínech za skvělých 899 korun. Původní cena byla dvojnásobná.

Autot: asosAutot: asos

Jednoduchých svetříků, které oblečete jen tak přes obyčejné tričko, není nikdy dost. Takové modely se ve skříni prostě nikdy neztratí a navíc budou v kurzu dnes, zítra i za několik let. Proč byste si tedy kupovali drahé kousky, když je můžete mít za pár stovek? Tento modrý model na vás čeká v Tally weijl za senzačních 299 korun.

Autor: yesstyleAutor: yesstyle

Jednoduchý a volně splývající cardigan je dalším z modelů, co si vždy najdou své uplatnění a využití. I v obchodech Vero moda a Only řádí slevy, tak neseďte doma a vydejte se provětrat svoje peněženky. Pozornost zaměřte právě na tyto modely, které v několika barvách koupíte za 480 korun za kus.

Autor: veromodaAutor: veromoda

V kurzu jsem letos oversize velikosti a vše, co se zdá být tak trochu nad míru. Pokud jdete s trendy a chcete být šik i začátkem podzimu, pak vám nemůže chybět klasické a rovně střižené oversize sako, které vynikne především na štíhlých ženách. Oblečte k němu ultra tenké slim džíny nebo leginy a žhavý trend je na světě. Toto sako na vás čeká v Mangu za 655 korun.

Autor: mangoAutor: mango

Rádi byste si ještě pořídili džínovou bundičku, která je dalším z těch úlovků, co vždy hodí mít po ruce? pak se vydejte do Bershky, kde jich ve výprodejových akcích najdete několik. Kratší modely, vyšisované, ale také s klasickým rovných střihem. Ceny se pohybují od senzačních 399 korun.

Autor: mytheresaAutor: mytheresa

Květiny a vše kolem nich bude moderní záležitostí i na podzim, proto se květovaného saka rozhodně nelekejte. ba naopak po něm díky úžasné akci sáhněte a pořiďte si tak trendy kousek za pár korun. Toto jemné romantické sako na vás čeká v obchodech Veromoda za super cenu 425 korun.

Autor: veromodaAutor: veromoda

Článek Saka, bundičky, svetříky – 8 letních svršků z výprodejů byl publikován 30. srpna 2014 v 12.00 v rubrice Nákupy. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...