Co vám v září nesmí chybět? Šedá kabelka!

Tagy:  kabelky, šedá barva, šedé kabelky, luxusní kabelky, moderní kabelky, móda, nakupování

Sponzorované odkazy:

Co vám v září nesmí chybět? Šedá kabelka!

kabelek má většina žen doma větší množství. Už jenom proto, že se jedná o módní doplněk, který dokáže dokonale doladit outfit, těžko si vystačíte s jedním univerzálním modelem. Barvičkám letos rozhodně neodzvonilo, nicméně na řadě je podzim, který je o poznání klidnější, než horké a divoké léto. Co by ve vašem zářijovém šatníku rozhodně nemělo chybět? Šedá kabelka!

Milujete zlaté doplňky a tak nějak jste doposud žili v domnění, že zlatá a šedá barva nejsou dohromady? Zde se přesvědčte o opaku, který vypadá skvěle. Kabelku v jemném šedém odstínu od Times Arrow můžete nosit do formálnějšího zaměstnání, ale také jen tak do města k leginám a kožené bundičce. Cenově vás vyjde napříjemných 799 korun, což váš rozpočet určitě nezruinuje.

Autor: neimanmarcusAutor: neimanmarcus

Ryze elegantní záležitostí je tento exkluzivní model od Rebecci Minkoff, který je vyroben z pravé kůže a vlastní stříbrné cvočky s originálním monogramem. Kabelka sice patří k těm trochu dražším, její cena se pohybuje od 6999 korun, nicméně se jedná o opravdu kvalitní kousek, u kterého investici oceníte i po několika letech.

Autor: bloomingsdalesAutor: bloomingsdales

Retro kabelky jsou opět v módě a obzvláště ty na delší kokový řetízek. Model v tomto stylu se skvěle hodí k trendu letošního roku, kterým je populární boyfriend styl. Volnější džíny, košile nebo oversize sako, mokasíny a kabelka z Mango za 1299 korun. V těchto kombinacích budete vypadat skvostně.

Autor: forzieriAutor: forzieri

Hadí kůže je nesmrtelným módním trendem, se kterým ale musíte zacházet opravdu opatrně. Existuje totiž velmi tenká hranice mezi luxusním vzhledem a nevkusností. Pokud si oblečete jednoduchý černý kostýmek, boty na jehlovém podpatku a obstaráte si tuto kabelku ze ZOOT, jednoznačně se zařadíte do první kategorie. Model výs vyjde na 899 korun a je v dostání i v jiných barvách.

Autor: kurtgeigerAutor: kurtgeiger

Máte rádi doplňky s jasnou a konkrétní tématikou? Pak vás jistě potěší kousky se ZOOT, inspirované kolekcemi Alecandra McQuinna. Ten byl proslulý používáním motivů anglické vlajky, která se objevovala nejenom na psaníčkách, ale také na šatech. Toto překrásné šedé psaníčko může být vaše za 1122 korun.

Autor: shopsavannahsAutor: shopsavannahs

V jednoduchosti je krása a své o tom ví i kabelky v Orsay, které nikdy nejsou příliš okázalé ani extravagantní. A právě takové kousky jsou letošní podzim a zimu v kurzu. Pokud vlastníte modely se samými přezkami, cvoky a aplikacemi, schovejte je na dně skříně a poohlédněte se po něčem jednodušším v elegantním provedení. Tento kousek může být váš již za 999 korun.

Autor: netaporterAutor: netaporter

Veliké přezky a kabelky ve stylu pošťáckých brašen jsou opět aktuální a v září 2014 budou beze sporu brázdit nejednu ulici. Zapomeňte však na černou a obyčejnou klasiku, raději si pořiďte model v šedé barvě, která je typickým symbolem podzimu. Tento kousek lze sehnat v prodejnách Reserved za 699 korun.

Autor: farfetchAutor: farfetch

Článek Co vám v září nesmí chybět? Šedá kabelka! byl publikován 12. září 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...