Spodní prádlo – letí přírodní odstíny

Tagy:  spodní prádlo, oblečení, nakupování, kalhotky, podprsenky, kombiné, barvy, odstíny

Spodní prádlo – letí přírodní odstíny

Stejně jako všechny módní výstřelky, i spodní prádlo prochází řadou proměn a samozřejmě podléhá trendům, které jsou neúprosné. Spousta žen výběru prádla nevěnuje takovou pozornost, neboť se drží názoru, že beztak není vidět, tak proč jej tolik řešit. To byste se ale milé dámy mnohdy divily, jak moc vám nevhodná barva podprsenky nebo krajkové kalhotky mohou zničit outfit. Pořiďte si raději spodní prádlo v přírodních odstínech, které ladí pod bílou blůzku i pod černé koktejlové šaty.

Značka Commando nyní přichází s exkluzivní kolekcí kalhotek pro nastávající podzim a zimu, které jsou na první pohled luxusní jako žádné jiné. Co vás kromě překrásného vzhledu také uchvátí, je jejich skvělý materiál, který drží, zbytečně se nehrne a navíc je velmi příjemný, což ženy ocení. Jemné a decentní prádlo se hodí pod každý model a díky sexy výšivce jistě potěší i vašeho partnera.

Autor: neimanmarcusAutor: neimanmarcus

Když se řekne přírodní barvy, většina lidí si automaticky vybaví béžovou. K naturálním odstínům ale stejně tak patří i šedá, která je v oblasti spodního prádla velmi žádaná. Hodí se především pod průsvitnější tmavší oděvy, pod kterými může klasické černé prádlo snadno prosvítat a vypadat tak velmi lacině. Vyzkoušejte kvalitní a komfortní kousky od Simone Perele, která vám učarují při prvním obléknutí.

Autor: neimanmarcusAutor: neimanmarcus

Zapomenout samozřejmě nesmíme ani na klasické bílé kalhotky, které prostě a jednoduše nesmějí chybět v šatníku žádné ženy nebo slečny. Bílá je klasikou, která působí jemným a čistým dojmem. Simone Perele v nové kolekci představuje pohodlné kalhotky klasického francouzského tvaru s vyšším sedem, které chrání ledviny před nastydnutím a navíc pohodlně sedí tak, abyste již nikdy nezažily to klasické ,,zařezávání". Jedny kalhotky vás vyjdou na 490 korun.

Autor. bloomingdalesAutor. bloomingdales

Pokud přeci jenom preferujete barvy, protože se v béžové nebo syvé necítíte příliš sebejistě, vsaďte na moderní meruňkové nebo lososové odstíny, které jsou stejně tak symbolem přirozených tónů. Pozor ale dejte na jejich výraznost. Pokud bude prádlo příliš křiklavé, pod oblečení vám pravděpodobně bude dělat ,,neplechu". Inspirujte se například aktuální kolekci od Freya Rapture, která přináší překrásné komplety od 1005 korun.

Autor: johnlewisAutor: johnlewis

Ženy v posledních letech zapomínají na klasické negližé, které vždy mělo svůj půvab a především účel. Nic nevypadá pod pouzdrovými nebo společenskými šaty tak skvěle, jako košilka pro denní nošení. Nikde nevyčnívají kostice, zapínání podprsenky, upnutá ramínka, švy a už vůbec ne zařezávající se šňůrka od kalhotek. Pokud jste silnější postavy, sáhněte po stahovací variantě, která vám okamžitě vytvaruje pas a vy budete sexy jako nikdy předtím. Ty nejlepší kousky najdete u Spanx za 799 korun za kus.

Autor: bergdorfgoodmanAutor: bergdorfgoodman

Článek Spodní prádlo – letí přírodní odstíny byl publikován 18. září 2014 v 12.00 v rubrice Nákupy. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...