Nový módní hit - stylové batohy!

Tagy:  batohy, doplňky, kabelky, móda, nakupování, styl, kůže, barvy

Sponzorované odkazy:

Nový módní hit - stylové batohy!

Kabelka se stala neodmyslitelnou součástí každodenního outfitu drtivé většiny žen. Málo která dáma vyrazí do společnosti či do zaměstnání bez tohoto praktického doplňku. Trendy se mění prakticky ze dne na den a co bylo včera OUT, může být dneska IN. V co jste možná ani nedoufali, je navrácení se k batohům, které svou největší éru zaznamenaly v 90. letech minulého století. Pokud dnes vyrazíte do města na nákupy či jen tak na procházku se stylovým batůžkem, rozhodně nebudete působit jako výletník, ba naopak, stanete se módní ikonou.

V námořnickém stylu

Námořnický styl je moderní již dlouhá léta a rozhodně nehodlá jít do módního důchodu. Pakliže chcete zaujmout a pořídit si takový batoh, který bude moderní ve všech ročních obdobích, vsaďte na tento od značky Monsoon, jež splňuje veškerá kritéria a navíc vypadá naprosto senzačně. Pořídit jej můžete na stejnojmenném eshopu společnosti Monsoon, přičemž jeho cena se pohybuje okolo 1200 korun.

Autor: MONSOONAutor: MONSOON

Elegance sama

Že batoh nemůže být elegantnějšího rázu? Pak se přesvědčte o opaku. Tento kousek je velmi jednoduchý, vyrobený z pravé kůže a hodí jak k ležérnějším legínám, tak ke kabátu. Vzhledem k použitému materiálu je kvalitní a vydrží vám jako nový i několik let. Pořídit jej můžete v prodejnách Mango ve více barevných variantách, a to za 3199 korun.

Autor: MONNIERFRERESAutor: MONNIERFRERES

Módní potisky

Co je letos opravdu v kurzu, jsou módní potisky. Ty mohou zdobit klasická trika a topy, svetry, mikiny, nevšedně i sukně, ale také doplňky jako jsou čepice, šály, kabelky a v neposlední řadě i batohy. Pokud máte rádi značky a preferujete kvalitní výrobky, obraťte se na populární Morchino, které na podzim připravilo exkluzivní kolekci mladistvých batohů s crazy nápisy. Tento vás v prodejně Morchino či na eshopu vyjde na 11 233 korun.

Autor: NET-A-PORTERAutor: NET-A-PORTER

Kabelka nebo batoh?

Nejste si stále jisti, zda se k vám batoh vůbec hodí a raději byste vyzkoušeli takovou variantu, která je kabelce přeci jenom trochu blízká? Pak vyzkoušejte novou kolekci od Vince Canuto, kde najdete spousty stylových batohů na způsob elegantnější kabelky. Kožené doplňky jsou kvalitní a na první pohled působí opravdu exkluzivním dojmem. Takový batůžek se hodí i k elegantnějšímu oblečení, což jistě oceníte. Cena se pohybuje od 6999 korun.

Autor: KURTGEIGERAutor: KURTGEIGER

Indiánské mámemí

Jedním z největších trendů letošního podzimu, jsou indiánské a etnické motivy, které doslova zaplavily nákupní centra a módní butiky. Třásně se objevují na kabelkách i botách, kůže nesmí chybět a co je typickým indiánským znakem, jsou vzory, motivy, barvy a ornamenty. Pakliže se nebojíte takto výrazného módního doplňku, obstarejte s tento batoh od značky Monsoon, ve kterém budete za hvězdu. Cena batohu je 999 korun.

Autor: MONSOONAutor: MONSOON

Metalické odlesky

Bez čeho se letošní sezónu žádná milovnice módy neobejde, jsou metalické odlesky, které jsou hitem podzimu i nadcházející zimy. Zlatá, stříbrná, měděná či kovová. To přesně jsou barvy, které by se v šatníku měly objevovat. Nebojte se vyniknout a vyčnívat z davu a pořiďte si tento výrazný kousek od značky Whistles Mini, který na eshopu johnlewis pořídíte za super cenu 899 korun.

Autor: JOHNLEWISAutor: JOHNLEWIS

Článek Nový módní hit - stylové batohy! byl publikován 24. října 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...