Outfit do práce aneb co na sebe?

Tagy:  móda, dámské oblečení, outfit, outfit do práce, sukně, triko, kalhoty, podpatky, kabelka, batoh, barvy

Sponzorované odkazy:

Outfit do práce aneb co na sebe?

Pod pojmem outfit do práce si každý představí něco zcela odlišného, což je naprosto přirozené, neboť každý má jinou práci. Někdo se živí jako květinářka, trenérka sportovního družstva, další pracuje v advokátní kanceláři a takto bychom mohli pokračovat snad dlouhé hodiny. Vzhledem k tomu, že většina lidí tráví ve svém zaměstnání nejvíce času, apeluje na to, aby byl jejich outfit vždy pěkný, sladěný a zajímavý. Jak se tedy obléknout do práce? My vám rádi poradíme!

Slečna asistentka

Asistentky jsou jednak pravou rukou svého nadřízeného nebo týmovými hráči a kromě jistých organizačních schopností a komunikačních dovedností by rovněž měly být velmi reprezentativní. Denně se setkávají se spoustou lidí mimo svoji organizaci a pokud se asistentka obleče do volnočasového outfitu, pravděpodobně nebude působit příliš profesionálním dojmem a navíc vedle svého šéfa, který bude jistě v obleku, také nepatřičně. Asistentka by proto měla být dokonale sladěná od hlavy až k patě, chybět by neměly podpatky, které její chůzi propůjčí lehkost a základem je formálnější kabelka a halenka, která působí seriózním dojmem. Pozor by však měla dát na příliš krátkou sukni, která by rovněž ubírala na důležitosti její práce.

Autor: BEEBEELY-LOOKAutor: BEEBEELY-LOOK

Paní učitelka

Učitelky jsou samozřejmě neuvěřitelně důležité, neboť právě bez jejich pomoci by naše děti nebyly vzdělané. Všechny tyto zaměstnankyně však pojaly svoji práci za něco, co je účelné a u čeho nemusejí vypadat dobře. Opak je ale pravdou, neboť každá žena by se měla cítit krásně, ať už vykonává jakoukoliv profesi. Pryč se šedými myškami, které si oblíbily nic neříkající barvy, v kurzu jsou výrazné odstíny, áčkové sukně, moderní brašny a podpatky, které sluší naprosto každé ženě.

Autor: BEEBEELY-LOOKAutor: BEEBEELY-LOOK

Stylová prodavačka

I některé prodavačky mají předepsaný dresscode, obvykle se jedná o ty v luxusních buticích, kde musí vypadat jako ze škatulky a přesně odpovídat předepsaným pravidlům domovské země. Pokud ale neprodáváte kabelky v pařížské ulici, ale naopak jste zaměstnané v menším krámku se suvenýry nebo dárky, můžete nosit volnočasovou módu, která je asi tím nejpohodlnějším řešením vůbec. Džíny by vám proto neměly chybět, v zimě jistě oceníte i nápaditý svetřík, chybět nesmí kabelka, co bude ladit se zbytkem outfitu a nezapomeňte na trendy bižuterii.

Autor: PASTELNEONAutor: PASTELNEON

Fitness trenérka

Trenéři mají neuvěřitelnou výhodu, že se mohou oblékat vlastně tak, jak sami chtějí. Kdyby do posilovny přišla slečna ve vysokých jehlách a pouzdrových šatech, bylo by to zvláštní, nicméně casual móda, které vévodí džíny, legíny, svetry, košile a jednoduché topy jsou na denním pořádku. V čem se ale fitness trenérka může objevit nejenom v posilovně, ale vlastně kdekoliv, jsou stylové tepláky, mikiny, tenisky a batoh.

Autor: MONMONDEFOUAutor: MONMONDEFOU

Článek Outfit do práce aneb co na sebe? byl publikován 9. prosince 2015 v 19.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...