Pryč s nudnými kabáty, pořiďte si pončo!

Tagy:  dámské oblečení, oblečení, podzim, zima, kolekce, nakupování, svetr

Sponzorované odkazy:

Pryč s nudnými kabáty, pořiďte si pončo!

Spousta žen vnímá podzim a zimu jako temné období, které si s módou příliš nerozumí. Několik měsíců tak chodí zahalené v neforemných kabátech a bundách tmavých barev a čekají že na jaře budou moci zase oprášit slušivá saka a halenky. Uznejte sami, není to škoda? Zapomeňte na nic neříkající svršky a raději si pořiďte stylové pončo, které vám padne, zakryje i nějaký ten špíček a navíc rozzáří každý pochmurný den.

Jako Indiánka

Indiánské a etno motivy jsou letošní podzimní a zimní sezónu neuvěřitelně v kurzu a pokud pravidelně sledujete módní trendy a svůj šatník často doplňujete o nové žhavé kousky, pak by vám právě slušivé pončo v indiánském stylu, nemělo chybět. Pončo je z pleteného materiálu, který dokonale zahřeje a výrazně barvy vám dodají na optimismu. Pod pončo můžete obléknout buď teplejší svetr nebo třeba koženou bundu. Pořídit je můžete na eshopu Stlyebop, a to za 4 399 korun.

Autor:STYLEBOPAutor:STYLEBOP

Varianta i do práce

Ne každé pončo musí nutně zahalovat vaše přední partie. Pokud chcete střídmější variantu, kterou můžete v teplejších dnech nosit venku a v zimě v ni vyrazit klidně do zaměstnání, podívejte se na aktuální kolekci od Revolve Clothing, která vás jistě zaujme. Pletená ponča pořídíte v jednoduchých černobílých kombinacích, ale také v přírodní variantě, kde se snoubí hnědá s béžovou. Cena se pohybuje okolo 2 230 korun.

Autor: REVOLVECLOTHINGAutor: REVOLVECLOTHING

Pončo ála svetr

Skvělou obměnou klasického ponča je také varianta, kde se snoubí původní střih ponča se svetrem a rolákem. Takový model vás dokonale zahřeje i při těch největších mrazech a navíc vypadá velmi dobře. Pakliže preferujete ležérní look, pak se určitě podívejte na kolekci podzim, zima od značky Eileen, která nabízí kousky v neutrálních a zářivých odstínech, a to od senzačních 870 korun.

Autor: NORDSTROMAutor: NORDSTROM

Pončo ve stylu elegance

Ne každé pončo musí nutně působit volnočasovým dojmem. Existuje také spousta elegantnějších variant, ve kterých se nemusíte stydět vyrazit ani do kanceláře nebo dokonce na schůzku s partnerem. Aktuální kolekce značky Revolve Clothing přichází na módní trh s exkluzivní kolekcí elegantních ponč, která jsou vyrobena z lesklého a hladkého materiálu. Pokud jej zkombinujete s úzkými džíny nebo leginami, nemůžete sáhnout vedle. Cena modelu se pohybuje okolo 2 500 korun.

Autor: REVOLVECLOTHINGAutor: REVOLVECLOTHING

V ryze sportovním duchu

Preferujete spíše sportovní módu a veškeré pletené varianty tunik a svetry jsou vám naprosto cizí? Pak vás dozajista potěší nová kolekce na podzim a zimu od značky Linde le Palais, která přichází s exkluzivní řadou sportovních ponč. Ta jsou neuvěřitelně komfortní, veselá, teplá a navíc opravdu slušivá. Hodí se nejenom do města k džínám, ale také k teplákům nebo pohodlným leginám. Cena sportovního ponča je 1 999 korun.

Autor: LINDELEPALAISAutor: LINDELEPALAIS

Článek Pryč s nudnými kabáty, pořiďte si pončo! byl publikován 24. listopadu 2014 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...