Pletená móda – od doplňků po pletené pončo

Tagy:  pletenina, pončo, šála, obuv, doplňky, ozdoby, kabelky

Sponzorované odkazy:

Pletená móda – od doplňků po pletené pončo

Chladné období s sebou přináší skvělou novou hřejivou módu, kterou si zamilujeme. Pletené oblečení i doplňky jsou nejen praktické, ale především skvěle vypadají. Stačí načerpat trochu inspirace a vyrazit na nákupy, pletené doplňky si získají v našich šatnících nezastupitelné mís­to.

Teplo a pohodlí v pleteném ponču

Ponča jsou opět moderní a ta huňatá pletená obzvlášť. Příjemné pletené děrované pončo s rolákem zahřeje a navíc vypadá skvěle. Provedení v černé barvě se zdá být maximálně praktické. Barevný svetřík oblečený pod pončem bude krásně prosvítat a tvořit bezchybný kontrast. Bílé velmi něžné pončo nám zajistí příjemné teplo a zahřeje i během chladných dní. Opět lze pod něj obléknout vršek výrazného odstínu tak, aby s čistě bílou pěkně kontrastovat. Pak již stačí doladit detaily a výsledek bude fantastický. Trochu netradiční volný kabátek s kapucí připomínající pončo nás překvapí tím, jak pohodlný při nošení je. Zahřeje a umožní nám obléknout si od něj klidně další huňatý svetr. Skutečně módní a trendy je pak hnědé cípaté splývavé pončo s černým lemem, které vypadá velmi ženky a elegantně.

Ponča jsou opět v kurzuPonča jsou opět v kurzu

Trendy pletené kabelky

Roztomilá šedá kabelka tvaru měšce na ucho nám skvěle poslouží jako úschovna těch nejdůležitějších nezbytnosti. Ozdobnými detaily u ní jsou tkaničky a zvlněný lem. Pozornost na sebe zejména díky barevnému provedení strhne černo – růžová pletená taška. Značková kabelka v kombinaci černé a modré je poměrně neutrálním doplňkem. Šedá kabelka na rameno zajímavého tvaru s bambulkami nás jistě osloví. Velmi pěkná je také zdobená taška s výraznými prvky. Zaujme také zvláštní a originální černá kabelka z pleteniny.

Stylové pletené tašky a kabelkyStylové pletené tašky a kabelky

Pletené detaily na naší obuvi

Pletené módy si užijeme i ve spojení se zimní obuví. Pletenina může zdobit celu botu, či pruh v její horní části. Skvěle doplní outfit s pletenou šálou či svetrem. Botky tak navíc příjemně zahřejí.

Pletenina zdobí i obuvPletenina zdobí i obuv

Doplňky z pleteniny – stylové a elegantní

Také detaily se mohou výrazně podílet na celkovém vzhledu. Drobnosti jako jsou pletené čepice, šály či ozdoby do vlasů udělají velký dojem. Pletených doplňků je mnoho a stačí správně vybrat a zkombinovat barvy. Parádní výsledek je na světě a obdivné pohledy nás neminou. Pleteniny mohou zdobit náramky, čelenky, sponky či třeba obyčejné gumičky do vlasů.

Pletené drobnosti dotvoří náš lookPletené drobnosti dotvoří náš look

Článek Pletená móda – od doplňků po pletené pončo byl publikován 19. listopadu 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...