5 tipů, čím obdarovat partnera

Tagy:  dárky pro partnera, partner, vánoce, vánoční dárky, nakupování, svátky

Sponzorované odkazy:

5 tipů, čím obdarovat partnera

S muži je to na Vánoce poměrně složité. Zatímco ženu potěší i drobnost v podobě bižuterie nebo punčoch, většina mužů si zdaleka tolik nepotrpí na módu, kosmetiku a nic zkrášlujícího, proto je výběr Vánočních dárků každoročně obtížný a o to více v případě, jste-li spolu již několik let. Podívejte se, jaké atraktivní kousky jsou nyní v prodeji, nechte se inspirovat a partnerovi přichystejte ty nejkrásnější Vánoce.

Kravata pro každého

Možná je to jakési cliché, ale vzhledem k tomu, že by každý muž měl čas od času oprášit svůj oblek, kravatou rozhodně nic nezkazíte, a to ani za předpokladu, že jich má už pěknou sbírku. Pokud se chystáte na ples nebo na nějakou společenskou událost, vyberte takovou kravatu, která bude dokonale pasovat k vašim večerním šatům. O tom, že vy dva jste pár, pak nebude nikdo ani sekundu uvažovat. Kravaty za příjemné ceny pořídíte například na Asos, a to již od 700 korun za kus.

Autor: ASOSAutor: ASOS

Diář pro manažera

Pakliže váš partner pracuje v administrativě a potřebuje se řídit přesným harmonogramem, bez diáře se nejspíš neobejde. Rok se chýlí ke konci a on by si nějaký musel koupit, využijte proto Vánoc a darujte mu kvalitní diář z pravé kůže, který je systematický, přehledný a navíc velmi reprezentativní. Na schůzce s klientem jej proto může s klidem vyndat a nemuset se stydět. Takový Vánoční dárek jistě ocení.

Autor: FORZIERIAutor: FORZIERI

Radost do ložnice

Tento dárek by mohl na první pohled působit sobecky, protože je svým způsobem pro vás. Vezte ale, že jakmile se v sexy krajkovém prádle objevíte před svým drahým, rozhodně vám nákup nebude mít za zlé, ba naopak vás bude nutit, nosit komplet častěji. Luxusní prádlo můžete zakoupit například v prodejnách Etam nebo Calzedonia, kde komplet pořídíte i za 899 korun.

Autor: BLOOMINGDALESAutor: BLOOMINGDALES

Pouzdro na klenoty

I když muži nenosí příliš šperků, téměř každý vlastní hodinky a čím dál více mužů preferuje kvalitní a značkové kousky, které jednak měří čas a mají stopky, ale především slouží jako skvělý doplněk nejenom ke sportovnímu, ale také k elegantnímu outfitu. Má-li váš partner více kusů, obstarejte mu luxusní a velmi praktické pouzdro, které hodinky uskladní na jednom místě a navíc je ochrání před prachem a poškozením. Tento model ze dřeva a kůže pořídíte na Allurez již od 1 999 korun.

Autor: ALLUREZAutor: ALLUREZ

Parfém nezklame

Čím rozhodně nikdy nesáhnete vedle, je koupě parfému, neboť drtivá většina mužů je v dnešní době používá, a to stejně tak aktivně a pravidelně, jako ženy. A jaký parfém pořídit? Pokud nevíte, co vašemu muži voní, raději volte kořeněné parfémy, typické pro studené zimní období a vyvarujte se vůním typu unisex. Některým mužům připadají ženské a pak by se vám také mohlo stát, že ji budete používat vy, a ne váš drahý.

Autor: LIBERTYAutor: LIBERTY

Článek 5 tipů, čím obdarovat partnera byl publikován 14. prosince 2014 v 12.00 v rubrice Nákupy. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...