5 tipů na Vánoční dárky pro šéfa

Tagy:  Dárek, vánoce, vánoční dárky, dárek pro šéfa, zaměstnání, nakupování

Sponzorované odkazy:

5 tipů na Vánoční dárky pro šéfa

Pokud nepracujete na vlastní noze a jste zaměstnancem, pak pravděpodobně několikrát do roka řešíte, čím obdarovat vašeho nadřízeného. Jsou to Vánoce, jmeniny a samozřejmě také narozeniny. Chcete-li být považováni za slušného podřízeného a zároveň si u šéfa tak trochu ,,šplhnout", pořiďte mu něco jedinečného, praktického, ale rozhodně ne příliš drahého. Tady je hned několik tipů, které vám jistě pomohou!

Dárek pro denní využití

K praktickým dárkům patří například pánvičky, které se sice hodí, ale nijak zvlášť nepotěší. Co ale rozhodně šéfovi udělá radost, je diář na rok 2015. Pakliže je, jakožto správný nadřízený, značně zaneprázdněn, precizní diář ho jistě potěší a pravděpodobně jej bude denně vyžívat. Vy tak budete vědět, že jste neinvestovali zbytečně. Chcete-li koupit luxusnější variantu, pořiďte například tento diář od Mulberry za 999 korun. Levnější najdete třeba v knihkupectvích Luxor, kde se diáře pohybují okolo 199 korun.

Autor: MULBERRYAutor: MULBERRY

Originalitě se meze nekladou

Při výběru Vánočních dárků se originalitě meze rozhodně nekladou a čím budete vtipnější, tím lépe. Místo veselých nesmyslů, které by ležely v koutě, však pořiďte tento chytrý ,,připomínáček", který vašemu šéfovi denně připomene to, co si stále nepamatuje. Ať už se jedná o oběd s manželkou nebo důležitou schůzku. Vybrat můžete z několika zajímavých zvířecích motivů, přičemž cena je u Create and Barrel 330 korun.

Autor: CRATEANDBARRELAutor: CRATEANDBARREL

Pero vždy připraveno

Pracujete-li v kanceláři, pak moc dobře znáte situace, kdy několikrát denně marně hledáte propisku či pero. Kdybyste tak měli chytrý stojánek, díky kterému by pero bylo stále po ruce a ještě by vypadalo designově naprosto skvěle. A přesně taková je kombinace stojánku a pera od Finnish design shop, které může být vaše i šéfovo, a to hned v několika barevných provedeních. Cena je 745 korun.

Autor: FINNISHDESIGNSHOPAutor: FINNISHDESIGNSHOP

Sportovní vybavení nezklame

V případě, že váš šéf sportuje, ať už v jakékoliv míře, máte štěstí, neboť sportovní dárky jej rozhodně potěší a vy navíc nemusíte utratit polovinu své výplaty. Pakliže chodí pravidelně na golf, můžete mu na Ebay koupit golfové triko Adidaz za 499 korun, ve kterém ostudu rozhodně neudělá. V případě tennisu jsou vhodné míčky, na plavání ručník a do fitness například stylová potítka.

Autor: FASHION.EBAYAutor: FASHION.EBAY

Pro dobrou chuť

V dnešní době také čím dál více mužů rádo vaří, nicméně používání kuchařek pro ženy je pro ně příliš složité a někdy i zbytečné. Obstarejte proto vašemu nadřízenému speciální kuchařskou knihu, určenou výhradně pro muže. Recepty jsou zjednodušené, obsahují obrázky s postupy a navíc i takové recepty, které muže jistě budou bavit. Knihu pořídíte na Asos za 599 korun.

Autor: ASOSAutor: ASOS

Článek 5 tipů na Vánoční dárky pro šéfa byl publikován 16. prosince 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...