Rty ve jménu růžových polibků aneb jakou rtěnku zvolit?

Tagy:  rty, make up, růžová, růžové rty, tekutá rtěnka, líčení, kosmetika

Sponzorované odkazy:

Rty ve jménu růžových polibků aneb jakou rtěnku zvolit?

Rtěnka se v posledních letech stala fenoménem a nedílnou součástí každého outfitu, kterému dokáže dodat tu pomyslnou třešničku na dortu. Někdy je vhodné vsadit na výraznou rudou barvu, jindy na exkluzivní vínovou, další den se skvěle hodí oranžová a pak třeba přirozená nude. Chybí ve vaší kosmetické výbavě kvalitní růžová rtěnka, díky které budou vaše rty smyslné a naprosto neodolatelné? Pak si vyberte z následující nabídky, která je sázkou na jistotu.

Pakliže se nebojíte zaujmout a být čas od času na ulici středem pozornosti, pak vám rozhodně nesmí chybět tento žhavý zimní kousek od značky Nars. Výrazná křiklavě růžová rtěnka má nejenom velmi silný pigment, který skvěle barví již při prvním kontaktu s kůží, avšak díky esenciálním olejům rty zvláční, nevysuší je a navíc vydrží výrazná opravdu po celý dlouhý den. Rtěnku pořídíte na e-shopu NARSCOSMETICS za 640 korun.

Autor: NARSCOSMETICSAutor: NARSCOSMETICS

Ne každému vyhovuje tuhá textura rtěnek a spíše preferuje lesky na rty či balzámy. Ideální variantou mezi slabou intenzitou lesku na rty a rtěnkou, je tekutá rtěnka, která rty zbarví, zvláční a přitom jim propůjčí i exkluzivní lesk, a to hned na několik hodin. Skvělou volbou je v tomto případě tato výrazná tekutá rtěnka od značky Bite, která se snadno aplikuje a nešpiní. Pořídit ji můžete v prodejnách SEPHORA za 690 korun.

Autor: SEPHORAAutor: SEPHORA

Pokud více než po výrazných cyklamenových rtech toužíte po jemném růžovém odstínu, který z vás udělá panenku, pak si vyberte z aktuální kolekce oblíbené kosmetické značky Georgeous cosmetics, která je, jak již název sám napovídá, naprosto ohromující a především velmi kvalitní. Decentní odstín růžové, který je vhodný i do zaměstnání, pořídíte na e-shopu BEAUTY za 615 korun.

Autor: BEAUTYAutor: BEAUTY

Naprosto vhodnou volbou jsou i růžové odstíny s lehkým nádechem do fialova, které se hodí především pro tmavší brunetky. Pokud se chystáte na ples v tmavém oblečení, překvapte nevídanou barvou rtěnky a vsaďte právě na tento rafinovaný odstín. Tekutou rtěnku od Butter London pořídíte na e-shopu BEAUTYBAR za 415 korun.

Autor: BEAUTYBARAutor: BEAUTYBAR

Ohromným hitem posledních let jsou takzvané nude odstíny, které jsou natolik nenápadné, že má okolí pocit, jako byste na sobě žádná líčidla ani neměli. Pro mnohé ženy je tato představa však velmi stresující a pokud nechcete klasickou nude rtěnkou v opravdu nevýrazném tónu, pořiďte si tuto, s jemným narůžovělým pigmentem, a to na e-shopu MARISSACOLLECTIONS za 399 korun.

Autor: MARISSACOLLECTIONSAutor: MARISSACOLLECTIONS

Článek Rty ve jménu růžových polibků aneb jakou rtěnku zvolit? byl publikován 4. února 2015 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...