Zkrácené topy jsou IN

Tagy:  tričko, top, krátké tílko, krátké triko, kalhoty, sukně

Sponzorované odkazy:

Zkrácené topy jsou IN

Stejně jako loňský rok, tak i ten letošní bude fandit extra krátkým topům. Nebojte se, že budete muset ukazovat holé bříško a pupíky. Tato móda je určena všem ženám a to i těm, které nemají zrovna ukázkově propracované svaly na břiše. Ve hře jsou zkrácené topy, pojďme se s tímto trendem seznámit.

Holé pupíky

Loni v létě „frčela“ móda holých pupíků, ukazovaly je nejen modelky na přehlídkových molech, ale i obyčejné ženy a dívky různých věkových kategorií. Letos už nebude pozornost upnuta na holá bříška, ale zkrácené topy, halenky a trička v módě i tento rok zůstávají. Dobrá zpráva zejména pro ženy, které se nemohou chlubit svým bříškem a rády by si tento trend také vyzkoušely.

Elegantní lookElegantní look

Poodhalte se

Krátké topy neznamenají ukazovat celé bříško, ale pouze se jedná krátký top, který nepřesahuje vaše boky a nezasoukává se do kalhot či sukní. Tento moderní krátký topík lze kombinovat s kalhoty a sukněmi s různě vysokým pasem. Jedno je ale jisté, top si vždy vyzkoušejte a nezapomeňte na drobný trik. Na zkoušku v kabince upažte a také zvedněte ruce nad hlavu. Není až moc krátký? Zkoušejte, délek a variant existuje několik a určitě i vy vyberete ten správný k vaší postavě.

Klasická sukně

K takto střiženému topu se nejvíce hodí sukně. Je jedno, zdali zvolíte pouzdrovou, mini sukni, maxi délku nebo jakoukoliv jinou. V každém případě jde o klasiku, která se dá různě zkombinovat s krátkým topem. Budete nejen trendy, stylová ale zároveň elegantní a sexy. V případě, že vám bude zejména po ránu trošku chladno, nic nezkazíte svetříkem nebo elegantní mikinou.

Kraťasy, kalhoty

Zkrácené tričko můžete nosit nejen k sukni, perfektně ladí k vypasovaným džínovým šortkám i cigaretovým kalhotám. V tomto případě ovšem platí, čím vyšší pas, tím kratší top můžete mít (nezapomeňte během zkoušení v kabince trik s nadzvednutýma rukama). Co se týče barev, v módě je minimalistická bílá, pastelové odstíny, meruňková a různé květinové a motýlí vzory.
Letos se nemusíte bát obléknout retro kalhotové sukně. Bude se nosit vysoký pas a volné střihy. Tento styl ocení hlavně ženy s rozměrnějším hrudníkem nebo širšími rameny. Zvolený užší vršek a volné kalhoty tak pomůžou opticky zharmonizovat a ucelit postavu.

autor: refineryautor: refinery

Nebojte se této módy

Čím výraznější top zvolíte, tím lépe. Nosí se tropické motivy, květiny všeho druhu, motýli, ale také bohémské vzory inspirované folklórem. Nejen že na sebe upoutáte pozornost, ale zároveň půjdete s aktuálním trendem. Tyto motivy a styl se postará o to, že odvedete pozornost od poodhalené kůže na bříšku. Opticky „zakryjete“ i nepropracované bříško.

Článek Zkrácené topy jsou IN byl publikován 25. března 2015 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...