Trapeze bags - podlehněte novému trendu!

Tagy:  trapeze bag, kabelky, nakupování, móda, jaro, trendy, obchody, butiky

Sponzorované odkazy:

Trapeze bags - podlehněte novému trendu!

Konečně přichází na řadu další praktický trend, který je jednak stylový a navíc opravdu účelný. Jsou kabelky trapeze bags, které můžete již nějakou chvíli vidět ve výlohách butiků a moderních obchodů nejenom s doplňky, ale také s oblečením a obuví. Principem kabelky je úložný prostor, který se v případě většího objemu zvětší, čímž z relativně malé kabelky vytvoří rázem tašku, do které vměstnáte pracovní materiály, nákup a možná i něco navíc. Pořiďte si trapeze bag také vy, a to ideálně v těchto letních barvách a kombinacích, kterým nelze odolat.

Tělová barva v módě snad nikdy nebude out a obzvláště ne v případě doplňků nebo obuvi. Výhodou těchto nahých odstínů je fakt, že je můžete nosit přes den i večer a kombinovat je prakticky s čímkoliv. Obstarejte si například tuto jednoduchou variantu trapeze kabelky, kterou můžete nosit ke kostýmku ale také jen tak ležérně přes rameno, spolu s džíny nebo teniskami. Pořídit ji můžete na e-shopu FARFETCH.COM za 4 755 korun.

Autor: FARFETCH.COMAutor: FARFETCH.COM

Jednoduchou černou kabelkou rozhodně nikdy nic nezkazíte a každá žena by, alespoň jednu, měla vlastnit. Černá větší kabela dokonale pojme nespočet vašich nezbytností a pakliže vsadíte na koženou variantu, snadno ji zkombinujete s koženkovým křivákem, se sakem, ale také s moderním trench cotem ve stylové jarní barvě. Ve fantazii se meze nekladou a pokud nevíte, kde trapeze kabelku v černém provedení pořídit, podívejte se na e-shopu NORDSTROM.COM, kde jich najdete neuvěřitelné množství, a to i za nízké ceny.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Toužíte-li po luxusní kabelce a nedělá vám problém investovat raději do jednoho kvalitního kousku, než si pořizovat několik zbytečných kabelek, pak se rozhodně zaměřte na nejnovější kolekci amerického návrháře Michaela Korse, který je už pár let naprostou jedničkou. Jeho kabelky jsou jednoduché, vyrobené z pravé kůže a opravdu nadčasové. Co říkáte například na tuto krásnou modrou trapeze kabelku z jarní kolekce, která dodá outfitu šmrnc? Pořídit ji můžete na e-shopu FORZIERI.COM již za akčních 8 577 korun.

Autor: FORZIERI.COMAutor: FORZIERI.COM

Žhavou barvou letošní jara je rozhodně žlutá, která doslova zaplavila prodejní pulty všech módních obchodů. Pokud máte pocit, že vám tato barva příliš nesluší a netroufáte si obléknout kanárkově žluté šaty nebo hořčicový kostým, pak si obstarejte alespoň kabelku v tomto odstínu, která je jemná, decentní a naprosto dokonale koresponduje s jarními trendy. Nosit ji můžete na elegantní, ale také ležérnější způsob. Kabelku pořídíte na e-shopu NET-A-PORTER.COM, obdobné a levnější varianty vás pak čekají v prodejnách Mango, Zara nebo Reserved.

Autor: NET-A-PORTER.COMAutor: NET-A-PORTER.COM

Trapeze bag může figurovat také ve formě nákupní tašky, která je modernější obdobou igelitky, se kterou v obchodě mnoho parády neuděláte. Nechcete se stydět za svůj outfit, i když jdete pouze do obchodu pro potraviny? Pak si obstarejte tuto praktickou variantu, se kterou následně můžete vyrazit i do fitness centra, na piknik, s dětmi do parku anebo v létě na pláž. Pořídit ji můžete na e-shopu NET-A-PORTER.COM za 1 999 korun.

Autor: NET-A-PORTER.COMAutor: NET-A-PORTER.COM

Článek Trapeze bags - podlehněte novému trendu! byl publikován 8. dubna 2015 v 17.00 v rubrice Doplňky a Nákupy. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...