Kabelky v etnickém stylu

Tagy:  kabelky, doplňky, etno, etno, styl, oblečení, trendy, móda

Sponzorované odkazy:

Kabelky v etnickém stylu

Milé dámy, dokázaly byste si vůbec představit svůj život bez kabelek? Asi jen opravdu málo kdo, neboť kabelka je již dlouhá desetiletí nedílnou součástí dámských šatníků. Kabelka je samozřejmě praktickým pomocníkem, do kterého kromě osobních nezbytností vměstnáte prakticky cokoliv, od úboru na cvičení až po desky se zajímavými pracovními prospekty. Jedná se však také o módní doplněk, který je jakousi pomyslnou třešničkou na dortu každého outfitu. Chcete si pořídit nový trendy kousek, kterým zaujmete především v těchto horkých letních dnech? Pak si obstarejte stylovou kabelku v etno stylu.

Etno styl je letošní jarní a letní sezónu neuvěřitelně v kurzu a chcete-li jít ruku v ruce s módními trendy, pak by vám přesně tento typ oblečení a doplňků neměl chybět. Etno móda je svobodomyslná, lehká, příjemná, přírodní a zkrátka naprosto skvělá pro všechna letní odpoledne a horké večery.

Etno je velmi příbuzné indiánským motivům, ze kterých vlastně čerpá. Pokud si tedy pořídíte model s třásněmi a barevným vyšíváním, rozhodně nešlápnete vedle. Aby kabelka vydržela nejedno horké léto a všechny festivaly, obstarejte si ideálně variantu z pravé kůže. Tento kousek seženete na e-shopu BERGDORFGOODMAN.COM za 3 455 korun.

Autor: BERGDORFGOODMAN.COMAutor: BERGDORFGOODMAN.COM

Etno kabelky v žádném případě nemusí hýřit všemi barvami. Pakliže nepatříte k milovníkům extrémně barevného oblečení nebo doplňků, obstarejte si například tento, poměrně jednoduchý kousek, který můžete libovolně kombinovat s letními outfity a pravděpodobně jej užijete i na podzim. Kabelku z kůže zakoupíte na e-shopu REVOLVECLOTHING.COM za 2 433 korun.

Autor: REVOLVECLOTHING.COMAutor: REVOLVECLOTHING.COM

Tvarů a velikostí kabelek existuje neuvěřitelně množství a je pouze a jenom na vás, čemu dáte přednost. Skvělou volbou jsou například praktické pytle, které dovedou velmi vhodně přizpůsobit svůj rozměr obsahu. Místo klasické jednobarevné a nic neříkající variantě si raději kupte tento originální kousek s etno výšivkou, který může být váš již za 1 699 korun, a to na e-shopu NET-A-PORTER.COM.

Autor: NET-A-PORTER.COMAutor: NET-A-PORTER.COM

Kabelky v etno stylu rozhodně nejsou záležitostí čistě volnočasové módy, ve které vyrazíte ven či do města, ale na party nebo do práce nikoli. Najde se také řada opravdu exkluzivních kousků, které jsou dokonalým doplňkem koktejlových šatů a vysokých podpatků. Je libo barevné etno psaníčko, které černému oblečení dodá šmrnc? Pak se podívejte na e-shop MODCLOTH.COM, kde obdobných variant najdete hned několik. Ceny se pohybují od 1 399 korun.

Autor: MODCLOTH.COMAutor: MODCLOTH.COM

Článek Kabelky v etnickém stylu byl publikován 20. července 2015 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...