V čem vyrazit na letní party, rande nebo do práce?

Tagy:  móda, nakupování, doplňky, dámská móda, oblečení, ženy, trendy, šaty, party

Sponzorované odkazy:

V čem vyrazit na letní party, rande nebo do práce?

Léto se sice pomalu blíží ke konci, nicméně letní teploty si budeme ještě nějakou chvíli užívat. Máte po dovolené ve Středomoří stále krásně opálenou pokožku, kterou by byla opravdu škoda zahalovat dlouhými kalhotami a mikinami? Pak se podívejte na krásné letní kousky, ve kterých budete za tu největší hvězdu na jakékoliv party, na schůzce s vysněným mužem, ale také v zaměstnání.

Oslňte ve stylové červené

Sice se ve spoustě magazínech nejenom o módě, ale o životní stylu dozvíte, že muže nejvíce přitahuje ženská přirozenost. Pokud se ale na první rande dostavíte v keckách a s rozevlátými vlasy, pravděpodobně vás muž vezme ke stánku se zmrzlinou, místo do krásné romantické restaurace. Na přirozenost bez make upu bude dostatek prostoru během vztahu, teď se zaměřte na to, abyste upoutaly pozornost. Muži obecně milují smyslné rty, proto se nebojte červené rtěnky, která působí jako neuvěřitelný sexy magnet. Co se outfitu týče, není vhodné hned ukázat vše, proto zvolte sukni přiměřené délky, která ukáže krásné hladké nohy, ale zakryje stehna a místo hlubokého výstřihu nechejte pracovat mužskou představivost a spíše zvolte přiléhavý top kratší délky. nezapomeňte také na vysoké podpatky, které vám propůjčí ladný krok a na decentní psaníčko, kam schováte nejnutnější potřeby.

Autor: DAZZLINGROCKAutor: DAZZLINGROCK

Vsaďte na metalické barvy

Metalickým odstínům se věnujeme již od jara, neboť se jedná o hit letošního roku a pravděpodobně z módy nevyjde ani v nadcházející sezóně. Metalické barvy se hojně objevují nejenom ve skříních, ale také v interiérech, proto se jim rozhodně nebraňte. Chcete na party okamžitě zaujmout a přitom tentokrát nepřijít v klasických černých koktejlových šatech? Pak si pořiďte tento stylový kousek z dílny Marca Jacobse. Metalické šaty áčkového střihu jsou jako stvořené na večírek a díky nápadité barvě svědčí jak blondýnkám, tak brunetkám. K výraznému modelu volte jednodušší doplňky, které nechají vyniknout kráse šatů.

Autor: MARIAALOVETTAutor: MARIAALOVETT

Vystupte z řady

Neuvěřitelná spousta žen má tendence v práci splývat s davem a měnit se v nenápadné myšky. Někdy se není čemu divit, protože závistivé kolegyně dokáží udělat téměř cokoliv, aby vaši záři uhasily. Proč byste se ale v práci měla stydět za svoji zálibu v krásném oblečení a make upu? Vystupte z řady a oblékněte se tak, že se za vámi každý otočí, ať už pracujete v kanceláři nebo v květinářství. Skvělým typem jsou tyto krásné červené šaty s výrazným zlatým páskem, ke kterým dokonale padnou vysoké podpatky a zlaté šperky.

Autor: CHERIEAUSTINAutor: CHERIEAUSTIN

Článek V čem vyrazit na letní party, rande nebo do práce? byl publikován 29. srpna 2015 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...