Prázdninový outfit 5x jinak

Tagy:  móda, trendy, nakupování, eshop, e-shop, léto, dovolení, outfit, model

Sponzorované odkazy:

Prázdninový outfit 5x jinak

Prázdniny jsou v plném proudu a i když pravděpodobně již dávno nejste školou povinni, možná máte děti, které si teď užívají volno a vy tuto radost tak nějak prožíváte s nimi. Navíc je období letních dovolených a pokud se na zájezd dostanete opravdu jen jednou do roka, pak máte vlastně také menší prázdniny, které je třeba si náležitě užít. Na každé dovolené byste stejně, jako doma, měli řešit své oblečení a celkový vzhled, neboť móda nikdy nespí a i v horkých letních dnech můžete vypadat skvěle. Nemáte ještě nakoupeno na letní dovolenou a stále přemítáte, co si obléknete? Pak se nechejte inspirovat těmito stylovými modely, které se na dovolenou jednoduše hodí.

Letošní rok je v kurzu inspirace domácími motivy a folklorem, který je sice v každé zemi jiný, avšak i tradiční vzory z odlišných kultur mohou ve světě uspět. Jistě jste si stačili všimnout, že se v poslední době na prodejních pultech a také přehlídkových molech objevují prvky připomínající starý babiččin „cibulák“. Pořiďte si šaty nebo overal v tomto duchu a na pláži budete za hvězdu.

Autor: VANJAZIVADINOVICAutor: VANJAZIVADINOVIC

Bez čeho se v létě a na dovolené opravdu neobejdete, jsou typické letní rostlinné motivy, které k dovolené a celkově letní sezóně jednoduše neodmyslitelně patří. Pokud ve vašem šatníku květiny a nejrůznější vzory rostlin a rozkvetlých stromů chybí nebo jich nemáte dostatek, pak si k topům a tričkům kupte ještě stylové volnější kalhoty, ve kterých se na dovolené, kde bude neuvěřitelné horko, budete cítit senzačně.

Autor: STAVROLGAAutor: STAVROLGA

Pro každou letní sezónu jsou samozřejmě základem šaty, bez kterých by léto nikdy nebylo takové, jaké má být. Ovšem není tomu dlouho, co se do módy dostaly také overaly a nutno podotknout, že jsou čím dál více populární. Zatímco šaty vá mohu snadno odhalit to, co nechcete a neustále si musíte dávat pozor na odhalení intimních partií, overal je neuvěřitelně komfortní a chrání vše za vás. Overal ve výrazné růžové barvě je navíc opravdu trefou do černého.

Autor: POKADOLLAutor: POKADOLL

Letních šatů existuje samozřejmě celá řada a je čistě na vás, které preferujete a které vám jsou pohodlné. Někomu vyhovuje upnuté mini, jiní preferují zase širokou áčkovou sukni, která snadno zakryje problematické partie. Pokud sháníte pohodlné oblečení na dovolenou, které bude navíc trendy a dle poslední módy, pak se podívejte na dovolenou kolekci od Marc Jacobs, kde si jistě přijdete na své. K volnějším šatům oblečte pohodlné espadrilky a barevnou kabelku.

Autor: ADDUNCANAutor: ADDUNCAN

I na dovolené možná vyrazíte do víru velkoměsta nebo na party, proto by vám vedle ležérních kousků neměly chybět ani stylové šaty, podpatky a samozřejmě psaníčko. Nezapomeňte, že jste na dovolené, kde vše hýří barvami a přesně v takovém duchu by se měl nést i váš outfit Barvy, barvy barvy a zajímavé motivy.

Autor: CHERIEAUSTINAutor: CHERIEAUSTIN

Článek Prázdninový outfit 5x jinak byl publikován 21. července 2016 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...