Podzim jedině ve stylovém ponču

Tagy:  oblečení, móda, nakupování, trendy, doplňky, podzim, zima

Sponzorované odkazy:

Podzim jedině ve stylovém ponču

Podzim s sebou samozřejmě, stejně jako každý rok, přináší řadu trendů, novinek, inovací a také retro kousků, které již byly moderní několik let předtím a teď hlásí ohromný comeback. Řeč je například o stylových pončech, která se opět stala neuvěřitelným trendem, bez kterého letošní podzimního sezónu prakticky nelze být. Na trhu najdete neuvěřitelné množství obdobných kousků, které jsou sportovnější, elegantní, značkové i neznačkové a mají mnoho způsobí využití. A že své pončo v šatníku ještě nemáte? Pak je na čase si nějaké obstarat!

Pončo možná působí poměrně nepraktickým dojmem, ale opak je pravdou. Jestli vás nějaký kousek na podzim příjemně zahřeje, umožní vám pohyb a navíc skvěle vypadá, pak je to právě pončo. Pokud si nejste jisti barvou a chcete, aby vám ladilo prakticky ke všemu, pak se obraňte na značku Burberry, která přichází s kolekcí béžových ponč, jež skvěle padnou, jsou univerzální a navíc vyrobeny z tak příjemným materiálů, že již nebudete chtít nikdy nic jiného obléknout. Cena tohoto ponča je na e-shopu FARFETCH.COM 19 900 korun.

Autor: FARFETCH.COMAutor: FARFETCH.COM

Ne všechna ponča musejí nutně zahalovat většinu vašeho trupu. Některé kousky pak působí poměrně robustním dojmem a mohou vám také přidávat nějaké to kilo navíc. Pokud máte rádi klasické košile, a to včetně jejich kostkovaného vzoru, jistě vás mile potěší tento kousek značky Junior Volcom, který je stylový a také velmi sexy. Jemné pončo, ideální do babího léta, se dokonale hodí k úzkým džínám a kozačkám. Cena tohoto modelu je na e-shopu NORDSTROM.COM příjemných 1 315 korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Zapomenout byste neměli ani na další letošní trend, kterým jsou překrásné etno a indiánské motivy. Ať už si zvolíte jakýkoliv kousek s touto tématikou, nemůžete sáhnout vedle. Jakmile spojíte vracející se hit v podobě ponča a etno prvky, rázem získáte moderní kousek, který vám bude každý závidět. Toto barevné pončo značky Decablo ve stylu patchworkové deky můžete koupit na e-shopu NET-A-PORTER.COM za 3 455 korun, anebo přímo v prodejnách obchodu Decablo.

Autor: NET-A-PORTER.COMAutor: NET-A-PORTER.COM

Babího léta si již příliš neužijete, proto je třeba myslet na pořízení takových kousků, které nejenom dokonale zahřejí, ale také vám zaručí, že nenastydnete vlivem příliš odhalené kůže. Klasické pončo sice zahaluje tělo, ale může nechat odkrytý krk, což je v takovém říjnu velmi zrádné. Obstarejte si proto tento model se stylovým a praktickým rolákem, který chrání tělo před nachlazením a navíc vypadá opravdu skvěle. Na Asosu seženete toto pončo ve více barevných variantách a na e-shopu ASOS.COM za 6 510 korun.

Autor: ASOS.COMAutor: ASOS.COM

Článek Podzim jedině ve stylovém ponču byl publikován 22. září 2015 v 13.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...