Jaké dárky koupit mamince, sestře nebo kamarádce?

Tagy:  nakupování, vánoce, vánoční dárky, sestra, maminka, kolegyně, kamarádka

Sponzorované odkazy:

Jaké dárky koupit mamince, sestře nebo kamarádce?

Vánoce by samozřejmě neměly být pouze o dárcích, ale především o té typické atmosféře a o tom, že se rodina konečně sejde pohromadě, což v mnoha případech může být i jednou za rok. Vůně vanilkových rohlíčků, skořice a notoricky známé pohádky však musejí být doprovázeny dárky, které jsou rok od roku náročnější, dražší a pokud obdarováváte stále ty samé lidi již spousty let, nejspíš vám dochází fantazie. Víte už, co letos koupíte mamince, sestře a kamarádkám? Pokud ne, máme pro vás několik tipů, které zaručeně potěší.

Pro kamarádku jen to nejlepší

Vaše kamarádky možná co rok bojují se strachem, co jim jejich manžel zase nadělí za praktickou věc. Mixér, pračku, žehličku i sadu hrnců již doma mají, letos je možná čeká kurz vaření nebo kávovar. Vy ale, jakožto praktická přítelkyně, přemýšlíte zcela jinak a hodláte ji vykouzlit úsměv na rtech, který se ji bude držet nejenom celé svátky. Zapomeňte na nesmyslné spotřebiče a kupte ji luxusní kabelku, kterou může unosit například v době plesové sezóny, která s nezadržitelně blíží. Více kousků najdete na e-shopu FORZIERI.COM.

Autor: FORZIERI.COMAutor: FORZIERI.COM

Co pro maminku?

Maminky jsou zpravidla zaměřeny spíše prakticky a na otázku, co by chtěly od Ježíška obvykle odpoví, že vlastně nic. Vy se ale nespokojíte s tím, že si vaše drahá maminka užije rodinný kruh a také ji obstaráte něco, z čeho bude mít neuvěřitelnou a neskrývanou radost. Místo stylových kabelek, blyštivých šperků a svetříků odhalujících bříško buďte chytřejší a i když zůstanete věrni módě, pořiďte vlastně praktický dárek. Skvělou volbou je deštník, který nikdy neurazí a pakliže zainvestujete do kvalitního kousku, můžete si být jisti, že takový by si maminka nikdy nekoupila. Krásné deštníky v mnoha provedeních najdete na e-shopu SHOPBOP.COM.

Autor: SHOPBOP.COMAutor: SHOPBOP.COM

Kosmetika, co potěší

Není kosmetika jako kosmetika. Můžete jít samozřejmě do nejbližší drogerie a pořídil balíček Dove ve slevě, který vás bude stát sotva pár stovek. Takový dárek by byl ale velmi neoriginální a dost možná také nevyužitý. Zapomeňte na laciné, již předem zabalené kosmetické balíčky a raději investujte do kvalitní kosmetiky, kterou sestra používá. Pokud je mladšího věku a nemůže si, z finančních důvodů, nákladnější kosmetiku dovolit, nechte si poradit ve specializovaných prodejnách a darujte ji takové kousky, které ji promění v mladou krásku. Více informací o kosmetických produktech a Vánočních setech hledejte na e-shopu NET-A-PORTER.COM.

Autor: NET-A-PORTER.COMAutor: NET-A-PORTER.COM

Pro kolegyni, co ráda vaří

Zapomenout byste samozřejmě neměli ani na své kolegyně. Nemůžete obdarovat všechny, neboť pravděpodobně ne všechny jsou vaše kamarádky, ty blízké si ale pozornost jistě zaslouží. Pakliže kolegyni tolik neznáte a netroufáte si odhadnout, co by si tak přála pod stromeček, rozhodně nic nezkazíte originální kuchařkou, díky které připraví chutné italské pokrmy, vynikající dorty nebo steaky pro svoji rodinu. Originální kuchařky hledejte na e-shopu ANTHROPOLOGIE.COM.

Autor: ANTHROPOLOGIE.COMAutor: ANTHROPOLOGIE.COM

Článek Jaké dárky koupit mamince, sestře nebo kamarádce? byl publikován 16. prosince 2015 v 19.00 v rubrice Nákupy. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...