Kabelka na dovolenou? Jedině crossbody

Tagy:  kabelky, crossbody, móda, léto, nakupování, e-shop

Sponzorované odkazy:

Kabelka na dovolenou? Jedině crossbody

Hlavním tématem léta a prázdnin jsou přirozeně dovolené, a to převážně ty přímořské. Většina žen na dovolené řeší nejenom opálení a plavky, ale také oblečení, které by mělo být dle posledních trendů. V kufru tak nechybí krásné šaty, luxusní boty a samozřejmě se neobejdete ani bez kabelky, do které vměstnáte kromě peněženky a mobilního telefonu také fotoaparát a pár šminek. Abyste se nemuseli zbytečně tahat s ohromnou enpraktickou kabelou, pořiďte si praktickou crossbody kabelku, se kterou vyrazíte do města na procházku, ale i na výlet.

Pokud šetříte místem a také kilogrami v kufru, měli byste si ideálně přibalit takovou kabelku, která bude univerzální a variabilní. Růžová taška může být sice krásná a trendy, ale pravděpodobně se nebude hodit ke všemu. Obstarejte si proto béžovou nebo hnědou variantu, kterou příhodně sladíte se sandály a s ostatním oblečením a doplňky. Co říkáte například na luxusní kousek od Yves Saint Laurent? Na e-shopu neimanmarcus.com tuto crossbody kabelku seženete již za 18 999 korun.

Autor: neimanmarcus.comAutor: neimanmarcus.com

Hitem letošního roku jsem opět metalické barvy, které si své místo našli v jarních kolekcích a dokonale doplňují letní kousky. Bez zlatých nebo stříbrných letních sandálků se letošní rok neobjedete a pokud chcete být i na dovolené za módní ikonu, obstarejte si rovněž crossbody kabelku v metalických barvách. Podívejte se na novinky e-shopu barneys.com, kde seženete například tento model již za 2 313 korun.

Autor: barneys.comAutor: barneys.com

Bíla je typickou letní barvou, která by ve vašem šatníku rozhodně neměla chybět. K opálené pokožce se navíc bílé kousky dokonale hodí a v případě kabelky nemůžete šlápnou vedle. Vsaďte na trendy crossbidy bílou kabelku se stylovým a originálním dilkováním, které outfitu dodá šmrnc. Kabelku pořídíte na e-shopu kohls.com za 1 877 korun.

Autor: kohls.comAutor: kohls.com

Pastelové barvy vévodí letnímu počasí a každá žena v nich rozkvete. Jemná růžová, žlutá, zelená, lila a limetková by ve vaší šatní skříni rozhodně neměly chybět a pokud chcete na pláži a na promenádě zaujmout, pořiďte si trendy kabelku v pastelové barvě. Tento model se skvěle hoplní ják s bílou tak s tmavými odstíny. Cena kabelky je na e-shopu henribendel 3 344 korun.

Autor: henribendelAutor: henribendel

Barvičky jsou pro léto tradiční a vhodnou volbou jsou i ty velmi výrazné. Pokud si nepotrpíte na bílou, černou nebo hnědé, které tak nějak nenadchnou ani neurazí, zaměřte se na zajímavé odstíny, kteríéé v outfitu budou tvořit skvělý akcent. Co takhle vyzkoušet broskvovou a lososovou z nové kolekce Michael Kors? Kabelku najdete na e-shopu harveynichols.com za 5 699 korun.

Autor: harveynichols.comAutor: harveynichols.com

Článek Kabelka na dovolenou? Jedině crossbody byl publikován 9. června 2016 v 17.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...