Jak zaujmout na party? Vyzkoušejte neonové psaníčko

Tagy:  psaníčko, neon, neonová kabelka, party, večírek, móda, nakupování, eshop

Sponzorované odkazy:

Jak zaujmout na party? Vyzkoušejte neonové psaníčko

Party, večírky a nejrůznější společenské akce jsou běžnou součástí života a někteří jimi dokonce žijí. Pokud patříte k těm, kteří večírky nejenom ze srdce milují, ale také na nich potřebují náležitě zářit, pořiďte si takový doplněk, který vás vynese na výslunní a díky kterému budete k nepřehlédnutí. Je jím například stylové neonové psaníčko, jež lze kombinovat na desítky způsobů. A možná si je oblíbíte natolik, že si již pořídíte celou sadu.

Oranžová pro odvážné

Oranžová barva je poměrně kontroverzní a rozhodně nelze tvrdit, že patří k těm nejoblíbenějším. Lidé často nevědí, jak ji „uchopit“ a především, čemu ji vlastně nosit. Zatímco modrá, červená nebo růžová jsou nestárnoucí klasiky, oranžová je jeden rok velmi moderní, kdežto ten další o ni prakticky nevíte. Letošní rok je však v kurzu a především ve výrazném svítivém provedení, které je na party jako stvořené. Obstarejte si toto luxusní neonové psaníčko značky Jimmy Choo a buďte za naprostou hvězdu. Cena psaníčka je na e-shopu NET-A-PORTER.COM 14 999 korun.

Autor: NET-A-PORTER.COMAutor: NET-A-PORTER.COM

Neonový nápis trochu jinak

Jistě každý někdy viděl neonový nápis, který se ční na zdi restaurace nebo klubu. Neonové nápisy slouží k jednomu účelu, abyste si jich zákonitě vždy všimli, byť k nim zrovna nemáte namířeno. A přesně taková je i tato originální kabelka, opět značky Jimmy Choo, jež jednoduše nelze přehlédnout. Stylová neonový nápis „yes“ mluví za vše a pokud ke kabelce oblečete jednoduchý černý outfit, její krása dokonale vynikne. Cena kabelky je na e-shopu NORDSTROM.COM 15 877 korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Neonová v mezích elegance

Neonové barvy jsou všechny, jenom ne nenápadné a pokud nechcete vyloženě vzbuzovat pozornost a čelit neustálým pohledům kolemjdoucích, pak byste měli zvolit umírněnou variantu. Ta je skvělá nejenom na party, ale také na firemní večírek a dokonce do města. Příjemná růžová kabelka s proužkovou aplikací se bude skvěle vyjímat po boku koktejlových šatů nebo kalhotového kostýmu, nosit ji ale můžete rovněž k džínám a teniskám. Cena kabelky je na e-shopu NORDSTROM.COM senzačních 835 korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Neonová decentnost

Neonové barvy nemusejí být vždy vulgární a příliš vyzývavé. Lze si vybrat také takový kousek, který je příjemný, jednoduchý a velmi decentní. Skvělou volbou je v tomto případě kabelky značky Foldover, která je oživena neonovým pruhem v růžové barvě. Tento model jistě využijete, a to nejenom na party. Cena kabelky je na e-shopu ONEKINGSLANE.COM 5 630 korun.

Autor: ONEKINGSLANE.COMAutor: ONEKINGSLANE.COM

Článek Jak zaujmout na party? Vyzkoušejte neonové psaníčko byl publikován 28. srpna 2016 v 12.00 v rubrice Dámská móda a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...