Kvalitní a trendy kabelky pro každou příležitost? Jedině od David Jones

Tagy:  kabelky, david jones, značka, luxusní kabelky, kožené kabelky, podzim, zima, kolekce, nakupování, eshop, kabea

Kvalitní a trendy kabelky pro každou příležitost? Jedině od David Jones

Jestli nějaký koníček sbližuje a spojuje ženy na celém světě, pak je to beze sporu nakupování. Drtivá většina dam v jakémkoliv věku obcházení obchodů, prohlížení internetový eshopů a utrácení těžce vydělaných peněz miluje. Některé při pořizování zbrusu nových „hadříků“ a doplňků dokonce pociťuj nefalšované štěstí. Pakliže se k nákupním maniačkám hrdě hlásíte, pak ve své skříni rozhodně nemáte jednu jedinou univerzální kabelku. Ba naopak, jste si plně vědomy, že si s jedním kouskem nevystačíte a zastáváte teorii, čím více kabelek, tím více outfitů. Chcete svoji sbírku opět rozšířit o trendy kvalitní kousky? Pak se inspirujte kabelkami značky David Jones, která je jedničkou na trhu, a to za skvělé ceny, dostupné všem.

David Jones – kvalita v dostupné ceně

U oblečení i doplňků se často setkáváte s cenami, jež nejsou příliš úměrné kvalitě. V mnoha případech platíte za značku, přičemž materiály zdaleka nejsou tak jakostní, jak by se očekávalo. To ovšem není případ luxusní francouzské značky David Jones. Ta se na módním trhu objevuje již od 80. let 20. století a neustále ženám nabízí nové a nové kousky v moderní designu za skvělé ceny. Přestaňte zbytečně platit desítky tisíc za nekvalitní zboží a raději zvolte kabelky David Jones. Jejich jednoduchost, eleganci, exkluzivitu a příjemné materiály si zamilujete na první pohled a jejich kouzlu nadobro propadnete.

Kabelka jako klenot

Kabelek je na trhu nepřeberné množství a také značka David Jones se může pyšnit obsáhlým repertoárem luxusních kousků. Každá žena by měla samozřejmě vlastnit pár univerzálních kousků, které možná nejsou na první pohled do očí bijící, avšak sladit je lze prakticky s čímkoliv. Stejně tak se ale nebojte odvázat a pořídit si kabelku, jež se stane vaším klenotem a ústředním prvkem celého outfitu. Co říkáte například na výraznou vínovou variantu v krokohadím provedení? Kožená kabelka netypické barvy se skvěle hodí nejenom do kanceláře, ale také do divadla nebo na jinou kulturní událost.

Pořiďte si kvalitní kabelku do práce či do divadla, autor: kabeaPořiďte si kvalitní kabelku do práce či do divadla, autor: kabea

Vybavte se na plesovou sezonu

Podzim uteče jako voda a než se nadějete, bude zde zima a spolu s ní také každoroční plesová sezona. Tu si žádná milovnice módy nemůže nechat ujít, neboť kde jinde, než právě na plese, se můžete objevit jako opravdová dáma nebo princezna? Pakliže vám chybí stylové psaníčko a marně přemýšlíte, kde byste jej sehnali, přestaňte hledat a pořiďte si tento originální kousek značky David Jones. Kabelka dokonale padne do ruky a sladíte ji snadno s koktejlovými šaty, overalem i kalhotovým kostýmem.

Plesová sezona se blíží, nezapomeňte na luxusní psaníčko, autor: kabeaPlesová sezona se blíží, nezapomeňte na luxusní psaníčko, autor: kabea

Držte se aktuálních trendů

Módní trendy se mění prakticky ze dne na den a pakliže chcete zůstat v kurzu a držet s neúprosným módním světem krok, musíte dennodenně sledovat trendy. V tom vám hravě pomůže právě značka David Jones, která nezaostává a neustále svým náročným zákaznicím představuje nové kolekce s moderními kousky. Trendem letošního podzimu jsou opět metalické barvy a pokud vám stříbrná, zlatá nebo měděná kabelka ještě chybí, pak nastal ten správný čas pro její koupi.

Pořiďte si stylovou zlatou kabelku David Jones, autor: kabeaPořiďte si stylovou zlatou kabelku David Jones, autor: kabea

Článek Kvalitní a trendy kabelky pro každou příležitost? Jedině od David Jones byl publikován 27. října 2016 v 00.15 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...