Netradiční náušnice aneb buďte nekonvenční

Tagy:  doplňky, bižuterie, ples, klenoty, nákup, e-shop, trendy, podzim, zima, klenoty, šperky

Sponzorované odkazy:

Netradiční náušnice aneb buďte nekonvenční

Náušnice jsou alfou a omegou šperkovnice každé ženy a rozhodně jich můžete vlastnit nekonečně mnoho. Prakticky neexistuje hranice, kde byste šperků měli příliš a tak se nebojte, pořídit si další kousky do vaší obsáhlé sbírky. Tentokrát jsou na pořadu dne netradiční modely vyjadřující charakter a vlastní sdělení. Náušnice jsou obvykle v jednom páru navlas stejné, nicméně existují takové, kdy je každá náušnice odlišná a přesto k sobě pasují a tvoří tak dokonalou symbiózu. Podívejte se na šperky, jež byste se měli pořídit a stát se tak módní ikonou.

Návrat do dětství

Vzpomínáte na krásná dětská léta, kdy jste milovali panenky, animovaná zvířátka a také bájné postavy jako jsou princezny, draci a jednorožci? Pak se nebojte do těchto let navrátit a obstarejte si tyto roztomilé náušnice s jednorožcem a duhou. Náušnice se dokonale hodí k oversized svetru a roztrhaným džínům. Šperk seženete na e-shopu UNCOMMONGOODS.COM za skvělých 495 korun.

Autor: UNCOMMONGOODS.COMAutor: UNCOMMONGOODS.COM

Ozdoba celého ucha

Pamatujete si doby, kdy se nosily náušnice prakticky po celém uchu a kdo neměl alespoň jednu dírku navíc, kterou by zdobila stylová náušnice, jako by nebyl? Pak se seznamte s šetrnější variantou obdobného trendu, který je opět v kurzu. Jedna náušnice je jemným kamínkem a druhá zdobným šperkem. Náušnice mohou dokonale doplnit jednoduchý kalhotový kostým nebo plesové šaty. Cena náušnice je na e-shopu NORDSTROM.COM 1 615 korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

„Visačky“ trochu jinak

Visací náušnice jsou skvělou volbou především na plesy a jiné společenské události, kam si obléknete luxusní róbu nebo splývavé šaty. Visacích náušnic existuje celá řada a pakliže nechcete splývat s davem a být odlišní, pořiďte si tento netradiční pár v zrcadlovém provedení. Cena náušnic je na e-shopu BELK.COM 1 360 korun.

Autor: BELK.COMAutor: BELK.COM

Ve znamení noci

Párové náušnice jsou čím dál populárnější a existuje celá řada atraktivních variant. Chcete si pořídit netradiční náušnice s příběhem na běžné denní nošení? Pak si pořiďte tento model hvězdy a měsíce, jež se dokonale doplňují a přesto jsou zcela odlišní. Cena náušnic je na e-shopu ALLUREZ.COM 10 989 korun.

Autor: ALLUREZ.COMAutor: ALLUREZ.COM

Vánoce se blíží

Vzhledem k blížícím se Vánočním svátku myslete také na Vánoční motivy, jež užijete prakticky po celý advent a skvěle s nimi zabodujete na jakémkoliv Vánočním večírku a během Štědrovečerní večeře. Buďte originální a vtipní zároveň spolu s Vánočními náušnicemi. Pořídit je můžete na e-shopu BILLYTHETREE.COM již za senzačních 399 korun.

Autor: BILLYTHETREE.COMAutor: BILLYTHETREE.COM

Článek Netradiční náušnice aneb buďte nekonvenční byl publikován 30. října 2016 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...