Vánoce se blíží, věnujte jako dárek luxusní kabelku

Tagy:  doplňky, bižuterie, ples, psaníčko, outfit, nákup, e-shop, oblečení, kabelky, luxusní kabelky

Vánoce se blíží, věnujte jako dárek luxusní kabelku

Podzim se opět chýlí ke konci a před vámi je dlouhá a studená zima. Pokud chladnému počasí a sněhu příliš neholdujete a nemůžete se dočkat prvních letních dní, jedno na zimě určitě přeci jen zbožňujete a tím jsou Vánoce. Svátečnímu období, kdy v ulicích voní svařené víno, skořice a medové perníčky, výlohy obchodů jsou luxusně vyzdobeny a vaše domácnost je zaplavena typickou Vánoční dekorací, zkrátka nelze odolat. Vánoce jsou samozřejmě především o rodinném kruhu, přátelích a pohodě, ale již mnoho let se právě tyto svátky ubírají také materiálním směrem a tudíž se neobejdou bez dárků, jež jsou stejně tak ikonické jako jmelí nebo lahodné cukroví. Nenechávejte nakupování dárků na poslední chvíli a pořiďte svým nejbližším skvělé kousky již nyní. Dárek, který vždy potěší a udělá radost každé ženě, bez výjimky, je beze sporu luxusní kabelka.

Luxusní kabelka pro každý den

Ženy kabelky přímo milují a prakticky všechny si potrpí na jejich nakupování. Fakt, že darováním kabelky uděláte ženě radost, je nezpochybnitelný a obzvláště ne v případě, kdy vsadíte na kvalitu a luxus. Prvotřídní doplňky jsou krásné a zpravidla vydrží roky, proto udělejte svojí drahé polovičce, mamince nebo sestře radost a kupte jednoduchou koženou variantu střední velikosti, která se hodí každý den do práce, do města na nákupy nebo na nedělní procházku. Místo klasické černé barvy zvolte například trendy vínovou, jež sluší blondýnkám i brunetkám.

Kvalitní kabelku ženy vždy ocení, autor: kabeaKvalitní kabelku ženy vždy ocení, autor: kabea

Psaníčko pro společenské události

Prostorná kabela je pro běžné denní užívání praktická a vhodná, neboť do svých útrob vměstná všechny dámské nezbytnosti. Ovšem do společnosti se kabelky větších rozměrů nehodí a jejich přítomnost by mohla způsobit pořádné faux pas. Na romantickou schůzku, na večeři s obchodními partnery nebo do divadla či na večerní konferenci je ideální volbou jednoduché psaníčko, jež je zároveň módním šperkem a jemným doplňkem outfitu. Ani takových kabelek nemají ženy nikdy dost, čili jejich koupí nic nezkazíte a jistě obdarované ženě vykouzlíte nezapomenutelný úsměv na tváři.

Psaníčko na schůzky a společenské akce jako stvořené, autor: kabeaPsaníčko na schůzky a společenské akce jako stvořené, autor: kabea

Neutrální kousek nejenom na výlet

Zapomenout byste neměli ani na oblíbené crossbody kabelky. Ty se v módním světě objevují již nějaký ten rok a stále mají svoji klientelu. Ta na komfortní variantu kabelek přes rameno nedá dopustit, neboť právě tyto kousky jsou tím nejpohodlnější módním doplňkem nejenom na cesty, ale také pro všechny volnočasové aktivity. Věnují se dámy ve vašem blízkém okolí o víkendech výletům s dětmi nebo s partnerem a milují procházky se psem či jednoduše nechtějí neustále nosit těžké kabelky v ruce? Pak je dárek v podobě kvalitní kožené crossbody kabelky nadchne.

Cross body kabelka jako pohodlný módní doplněk, autor: kabeaCross body kabelka jako pohodlný módní doplněk, autor: kabea

A co plesová sezóna?

Stejně jako každou zimu, i letos se nezadržitelně blíží plesová sezóna. Svátky Vánoční utečou neuvěřitelně rychle a než se nadějete, ženy si budou vybírat šaty na firemní ples nebo rovnou do Opery. Jděte obdobný příležitostem trochu naproti a věnujte jako originální Vánoční dárek luxusní plesovou kabelku s kamínky. Ta se rázem stane klenotem a o dominantní šperk tak bude postaráno.

Plesová sezóna se neobejde bez společenské kabelky, autor: kabeaPlesová sezóna se neobejde bez společenské kabelky, autor: kabea

Článek Vánoce se blíží, věnujte jako dárek luxusní kabelku byl publikován 25. listopadu 2016 v 21.15 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...