Pas jako doplněk? Jedině se stylovým obalem

Tagy:  pas, pasové pouzdro, kůže, barva, značka, móda, doplněk, cestování

Sponzorované odkazy:

Pas jako doplněk? Jedině se stylovým obalem

Také je cestování vaší oblíbenou činností a nejraději byste poznávání nejrůznějších krajin zasvětili celý svůj život? Pak dobře víte, že s sebou potřebujete nezbytnosti jako jsou zavazadla a především pas nebo alespoň občanský průkaz. Každá milovnice módy také dobře ví, že i na cestách musí vypadat stále stylově. Doveďte své outfity k dokonalosti a obstarejte si trendy obal na pas. Máme pro vás pár skvělých tipů.

Preferujete značky, ať už jde o kabelky, obuv nebo malé doplňky? Pak byste i v tomto případě měli zůstat věrni své oblíbené, jako je například Michael Kors. Tato značka se specializuje na kabelky a obuv, ale nechybí ani luxusní peněženky, obaly na tablety a rovněž na pasy. Laďte obal na pas s kabelkou nebo peněženkou a váš celkový look bude naprosto dokonalý. Tento kousek seženete na e-shopu BLOOMINGDALES.COM za 2 305 korun.

Autor: BLOOMINGDALES.COMAutor: BLOOMINGDALES.COM

Pakliže chcete, aby váš obal na pas vydržel stejně dlouho, jako zmiňovaný průkaz, pak zapomeňte na obyčejné látkové varianty a raději vsaďte na kvalitní kůži. Ta je zárukou jakosti a nehledě na skutečnost, že vždy skvěl vypadá. Populární značka Fossil přichází s exkluzivní kolekcí kožených obalů na pasy, které seženete hned v několika variantách a zářivých barvách. Podívejte se na e-shop FOSSIL.COM a vyberte si ten nejlepší. Obaly se pohybují okolo 1 600 korun.

Autor: FOSSIL.COMAutor: FOSSIL.COM

V posledních letech jsou v kurzu metalické barvy, které se objevují jak na doplňcích, tak na oblečení všeho druhu. Pakliže chcete jít s módou, pak si i pasový obal pořiďte v metalické barvě. Stříbrná a zlatá jsou klasikou, co se hodí prakticky ke všemu, bronzová je netradiční a ocelová zase velmi variabilní. Cena obalů v metalických odstínech je na e-shopu FOSSIL.COM za příjemných 1 233 korun.

Autor: FOSSIL.COMAutor: FOSSIL.COM

Před otevřenou knížkou spíše preferujete klasické pouzdro na zip, u kterého máte jistotu, že nikdy nic neztratíte? Pak má pro vás e-shop NORDSTROM.COM širokou nabídku moderních pouzder, která vás jistě zaujmou. Modré kožené pouzdro je univerzální, bílé stylovou záležitostí a sytě růžové je pro odvážné slečny, co se nebojí zaujmout. Pasová pouzdra se na e-shopu pohybují okolo příjemných 899 korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Pro veselé povahy, co si za každou cenu chtějí udělat legraci i sami ze sebe, jsou zde vtipná pouzdra se zvířecími motivy ve veselejším podání. Pouzdra jsou plná barev, flitrů a kamínků a na e-shopu FOSSIL.COM je seženete již za skvělých 1 125 korun.

Autor: FOSSIL.COMAutor: FOSSIL.COM

Článek Pas jako doplněk? Jedině se stylovým obalem byl publikován 12. února 2017 v 16.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...