Přívěsky, pouzdra a další mobilové doplňky

Tagy:  mobil, telefon, pouzdro, přívěsek, doplňky, obal, kryt, trend

Sponzorované odkazy:

Přívěsky, pouzdra a další mobilové doplňky

Mobil již není pouze pomocníkem pro komunikaci, stal se se součástí našeho stylu. To jak náš mobil vypadá již vypovídá i něco o nás, o tom jaké barvy a obrázky se nám líbí, zda dáváme přednost jednoduchosti či nápadité originalitě. Mobil lze ozdobit různými způsoby a vytvořit tak z něj jedinečný módní doplněk.

Nový kryt či nálepka na mobil změní náš telefon k nepoznání

Obyčejným a nudným věcem odzvonilo. Mnoho lidí již dává přednost jedinečnosti a originalitě. Kryty a nálepky na mobil udělají z našeho přístroje novou a stylovou věc. Leopardí vzor je stále in a nejdeme jej již prakticky na čemkoli, mobilní telefon nevyjímaje. Pro milovnice kočkovitých šelem je tento motiv jako stvořený. Setkáme se s ním také v netradičních barevných provedeních, nejčastěji v modrém či dívčím růžovém. Pěkný veselý barevný mobil kterému však nechybí vkus zaujme nejen děti. Jednoduchý květ na stříbrném pozadí jiskří elegancí a luxusem. Barevné proužky jsou decentní a přesto zaujmou. Přírodní motivy jsou stále oblíbenější, mobilní telefon oživený tajemným černo-zeleným obrázkem je trefou do černého.

Obaly na telefon

Obaly náš telefon chrání a díky nim tak vydrží déle v pěkném stavu. Mnoho z nás dá přednost jednoduchému jednobarevnému obalu, jsou tu však i kousky, které nás zaujmou na první pohled. Barevné obaly s motivy zvířátek a s jednoduchými obrázky zaujmou především děti.

Co všechno lze k mobilu připevnit?

Ozdobná poutka, která se k mobilnímu telefonu rozhodneme připojit mají praktickou funkci a mobil tak nejen ozdobí ale usnadní i manipulaci s ním. Pěkné elegantní červené poutko může zdobit i služební telefon, stříbrný řetízek ozdobený barevnou skleněnou kytičkou jistě potěší jako dárek. Barevná poutka jsou univerzální a hodí se ke každému telefonu.

Kromě praktických poutek můžeme k telefonu upevnit i ryze dívčí záležitost a to lesk na rty. Ten tak bude vždy po ruce a k okamžitému použití.

Přívěsky a ozdobičky

Naprosto bezúčelné ale velmi pěkné jsou ozdoby, jimiž můžeme svůj telefon zkrášlit. Jednoduché ozdobičky se srdíčky či zvířátky zkrášlí dívčí mobilní telefony, pro mladší uživatele tu jsou pohádkové postavičky a veselé barevné ozdoby s obrázky. Přívěšky ve zlaté či stříbrné barvě jsou elegantní a vkusné. Abstraktní ozdoby se hodí pro všechny věkové kategorie. Je vidět, že šperkem nemusíme potěšit jen sebe ale i svůj telefon.

Článek Přívěsky, pouzdra a další mobilové doplňky byl publikován 5. června 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...