5 luxusních outfitů do kanceláře

Tagy:  oblečení, dámské oblečení, móda, nakupování, model, trendy, eshop, e-shop, kancelář

Sponzorované odkazy:

5 luxusních outfitů do kanceláře

Všechny ženy pracující v kanceláře dobře vědí, že si nemohou dovolit nosit vše, co by chtěli. Například volnější mikina s nápisy nebo džíny s průstřihy zkrátka nepřipadají v úvahu. Co si ale každý den do kanceláře obléknout, pokud se chcete cítit komfortně a vypadat stylově a rozhodně ne nudně? Máme pro vás pár senzačních tipů, díky nimž se budete líbit sami sobě, ale také svému okolí.

V tónu vínové

V zimě jsou v kurzu tmavší odstíny, to ovšem neznamená, že budete nosit výhradně černou nebo tmavě modrou. Ideální volbou pro moderní ženy je vínová, která by ve vašem šatníku neměla chybět. K vínovým kouskům si pořiďte také košile ve starorůžové barvě, pouzdrovou sukni s výšivkami a také bižuterii, která bude v případě vínového outftu třešničkou na dortu.

Autor: BEEBEELY-LOOKAutor: BEEBEELY-LOOK

Vsaďte na luxus

Celkový outfit vždy dokonale doladí luxusní doplněk, díky němuž bude celkový look naprosto dokonalý. K jednoduché sukni a svetříku si obstarejte prvotřídní kabelku Gucci z nové kolekce na jaro a léto v zářivé žluté barvě. Ta oživí nejeden outfit a navíc bude v kurzu po mnoho let. Luxusní kabelky nakoupíte v Praze v Pařížské ulici, ale také například na e-shopu polyvore.com.

Autor: BEEBEELY-LOOKAutor: BEEBEELY-LOOK

V hlavní roli kozačky

Možná si do kanceláře nemůžete vzít tenisky a oblíbené sportovní botasky, co ale můžete nosit každý den a v zimě obzvlášť, jsou samozřejmě kozačky. Bot by měly být vždy kvalitní, proto investujte do kožené varianty, která vám padne jako ulitá. Kvalitní kožené černé kozačky vám vydrží mnoho let a navíc je lze ladit k sukním, šatům, al také ke kalhotám nebo leginám a volnějšímu svetru či ponču. Možností je mnoho, tak neváhejte experimentovat.

Autor: JECAKNSAutor: JECAKNS

Kožená bunda a podpatky

Nepatříte příliš k zastáncům elegantních kousků a kalhotový kostým není nic pro vás? Pak se zaměřte na volnočasovější módu, která se s klidem hodí i do kancelářského prostředí. Pokud tedy nepracujete v České národní bance. Skvělou volbou jsou například jednoduché černé kalhoty, kvalitní kožená bunda a k ni sladěné vysoké kotníkové kozačky ve stejné barvě a materiálu. Takové kousky jsou variabilní a vhodné pro konec zimy a celé jaro. Kabelky pak můžete libovolně střídat podle zbytku oblečení nebo dle aktuálního topu.

Autor: JECAKNSAutor: JECAKNS

Černobílá klasika

Co rozhodně nikdy neurazí je kombinace černé a bílé. Ta je prakticky nesmrtelná a zatímco fialová nebo zelená mají své určité sezóny a ne vždy se hřejí na výslunní, černá a bílá jsou zárukou kvality a trefou do černého. Jednoduchá bílá halenka a volnější černé kalhoty spolu s vysokými jehlami vám budou slušet.

Autor: JECAKNSAutor: JECAKNS

Článek 5 luxusních outfitů do kanceláře byl publikován 15. února 2017 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...