Kde pořídit kvalitní a stylové kabelky? Máme pár tipů!

Tagy:  oblečení, kabelky, dámská móda, nakupování, e-shop, jaro, kvalita, luxus, značka

Sponzorované odkazy:

Kde pořídit kvalitní a stylové kabelky? Máme pár tipů!

Kabelka je pro většinu žen na celém světě jako nejlepší kamarádka. Nepostradatelná, stále po ruce a především si bez ni nedokážete představit svůj život. Málo která žena se dnes do víru velkoměsta nebo do zaměstnání či na nákupy vydá bez kabelky. Kam by pak vedle peněženky, mobilního telefonů a klíčů odložila líčidla, krém na ruce, diář a další nezbytnosti? Pakliže si jako většina dam potrpíte na kabelky, máme pro vás pár bezva tipů, kde seženete ty nejlepší kousky.

Tosca Blu

Italské značky jsou zpravidla trefou do černého a téměř se s nimi nemůžete ,,seknout”. Pakliže nemáte tip na opravdu dobrého výrobce moderních a přesto kvalitních italských doplňků. Jednou z takových firem je například Tosca Blu, nacházející se v Praze již ve 3 prodejnách. Tosca Blu je pravou italskou senzací a nabízí opravdu jakostní italské kabelky především z telecí kůže a obuv. Na kabelky značky Tosca Blu je spoleh a vydrží vím dlouhé roky. Podívejte se do obchodů Tosca Blu v Palladiu, na Novém Smíchově nebo v centru města a jistě si vyberete krásný kousek do své sbírky.

Autor: YOOX.COMAutor: YOOX.COM

Chtějte original

Někteří lidé žijí v domnění, že značkové a známé kabelky jsou pouze jakousi nafouknutou reklamní bublinou a ve skutečnosti nejsou zdaleka tak dobré. Může tomu ak být, ale zpravidla jsou značkové kousky velmi kvalitně vyrobeny a z takových materiálů, které mnohé vydrží. Jednou z opravdu super značek, která stojí za pozornost, je Michael Kors. Kabelky jsou ikonické, nadčasové, jednoduché, hodí se jak k elegantnímu, tak volnočasovému oblečení a vzhledem ke kvalitě jsou ceny příznivé.

Internet srší kvalitou a luxusem

Kde rozhodně najdete nespočet kvalitních a luxusních kabelek, a to dokonce za super ceny, jsou internetové eshopy. Z takového množství budete mít problém si vybrat ten nejlepší kousek a pravděpodobně se z prohlížení nabídek stane vaše závislost. A kde takové kousky vlastně najít? Možností je nespočet. Jednou z nich je například e-shop bibloo nebo glami, kde se snoubí ty nejlepší a nejoblíbenější značky pěkně pohromadě. Na své si jistě přijdete také na internetovém obchodě answear nebo zoot. Nebojte se hledat ani na mimi bazaru. Tam se totiž neprodávají výhradně bazarové kousky, ale rovněž prvotřídní značkové zboží za výhodné a dokonce velkoobchodní ceny.

Autor: FARFETCH.COMAutor: FARFETCH.COM

Článek Kde pořídit kvalitní a stylové kabelky? Máme pár tipů! byl publikován 16. dubna 2017 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...