5 trendy outfitů podle celebrit

Tagy:  celebrity, móda, oblékání, trendy, nakupování, jaro, šatník

Sponzorované odkazy:

5 trendy outfitů podle celebrit

Mnohé ženy se často inspirují podle svých oblíbených zpěvaček, modelek nebo fashion blogerek. Všechny mají svoji osobitost a není divu, že v nich často vidíte vzor. Také se čas od času inspirujete módou a make upem celebrit? Pak se podívejte na těchto 5 trendy outfitů, které jsou nejenom moderní, ale také nositelné a poměrně jednoduché. Celebrity zkrátka vědí, co a jak nosit.

Džínové sukně a jejich comeback

V minulých letech se nosily džínové sukně napříč celou republikou a nejspíš celou planetou. Následně jejich nošení tak trochu utichlo a džínové sukně byly nějakou chvíli out. Letos je tomu však jinak a jak můžete vidět na outfitu Haley Baldwin, džínové sukně jsou zase v kurzu. Pokud jste svoji džínovou sukni již vyhodili, obstarejte si nový trendy kousek, ideálně s knoflíky a v jednoduché denimové barvě.

Autor: SMARTBUYGLASSESAutor: SMARTBUYGLASSES

Krajka nesmí chybět

Léto se pomalu blíží a spolu s ním krásné teplé dny plné možností, jak se módě „vyřádit“. Základem pro každý letní šatník jsou beze sporu šaty, které navíc užijete také na dovolené u moře či u jezera, kde je rovněž krásné počasí. A jaké šaty si letos obstarat? Vsaďte na pudrové odstíny a jednoduchost jako Dakota Fanning a vyberte si jemné krajkové šaty, pudrovou nude kabelku a luxusní lodičky na party nebo jednoduché balerýnky do města.

Autor: IVANSYDAutor: IVANSYD

Jen růžová to může být

Trendem letošního jara i léta je beze sporu růžová barva. Tu můžete nyní vidět prakticky ve všech obdchodech s módou a v luxusních buticích. Růžovou se to zkrátka jen hemží a je zcela na vás, v jaké podobě ji do svého obsáhlého šatníku zařadíte. Můžete se inspirovat například hollywoodskou herečkou Kate Beckinsale, která k jednoduchému outfitu oblékla luxusní růžový kabát, díky němuž nebude žádné počasí šedivé.

Autor: DRIGOMESAutor: DRIGOMES

Lodičky jako výrazný akcent

Vždy je vhodné outfit osvěžit nebo oživit jednou výraznější barvou a netradičním prvkem. Může se jednat o velmi výrazný náhrdelník, luxusní kabelku v netradičním tvaru, ale také o barevné lodičky. Ty vypadají naprosto senzačně je jednobarevným šatům nebo džínám. Inspirujte se módou Taylor Swift, která barevné lodičky umí nosit.

Autor: TRACEY-MASONAutor: TRACEY-MASON

Oversized style

Co by ve vašem stylovém šatníku rozhodně nemělo chybět jsou rozhodně oversized kousky. Ty jsou sexy, stylové, aktuální a především velice komfortní, což na běžné denní nošení jistě oceníte. Noste oversized kalhoty a halenky jako sexy Victoria Beckham, světová módní ikona.

Autor: INSTYLEFUNAutor: INSTYLEFUN

Článek 5 trendy outfitů podle celebrit byl publikován 28. května 2017 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...