5 stylových outfitů pro teplý červen

Tagy:  móda, nakupování, červen, trendy, eshop, letní móda, novinky

Sponzorované odkazy:

5 stylových outfitů pro teplý červen

Červen se představil ve své plné kráse s typicky letními teplotami a oblohou, která je absolutně bez mráčku. Takové podmínky přímo vybízejí k procházkám, dovoleným v České republice, ale také k výletům po celé naší zemi. Pokud milujete módu a ani vysoké teploty vás neodradí od toho, být neustále IN, pak se nechejte inspirovat těmito pěti stylovými outfity, jež vám budou dokonale sedět i při opravdu vysokých teplotách.

Stylové obudí do města i na výlet

Jestli se v něčem nebudete cítit příliš komfortně, pak jsou to vysoké podpatky. V horkých letních dnech ženám velmi často opuchají chodidla a proto vysoké podpatky a úzké lodičky nejsou příliš vhodnou volbou. Obzlváště ne na výlet nebo na delší prcházku městem. Co si tedy obout, pokud nepreferujete žabky nebo sandále bez podpatku? Vsaďte na boty na klínku, jež jsou komfortní a díky zdobení velmi aktuální.

Autor: SVIJETLANAAutor: SVIJETLANA

Návrat k denimu

Denimové kousky jsou v kurzu neustále, o tom není sporu, nicméně džínové sukně byly několik let tak trochu v ústraní. Letos je tomu však jinak a vy si můžete obléknout trendy denimové mini sukně, aniž byste vypadali nemoderně. Vyberte si variantu s výšivkami a květinovými vzory, jež jsou trendem letošního roku.

Autor: EXCOAutor: EXCO

Zase ty neonové

V předešlýcj leztech jste si jistě stačily všimnout, že se trendem znovu staly neonové barvy, a to hned v několika podobách. V kurzu byly plavky, tílka i kabelky a letos tomu není jinak. Vedle neonové žluté nebo růžové se však zaměřte na trendy zelenou, která je tou správnou volbou a naprostou trefou do černého.

Autor: COLLAGETTEAutor: COLLAGETTE

Jak na retro?

Retro kousky jsou stále v kurzu a pokud si potrpíte na jejich netradičnost a pohodlí, pak se jich rozhodně nevzdávejte. A jaké retro oblečení si na léto obstarat? Ideálně se zaměřte na vyšší plavky, jež vás nadchnou svojí komfortností a výraznými barvami. Chybět by vá neměly ani vysoké denimové šortky a sukně.

Autor: JECAKNSAutor: JECAKNS

Třásně letos vedou

Bez čeho se v létě samozřejmě neivejdete, jsou plavky. Těch můžete mít hned několik variant a střídat je třeba denně. Některé kousky se navíc skvěle hodí k šortkám nebo pod šaty do města. Stačí jen vybrat tu správnou variantu a nebát se odlišit se od ostatních. Plavky, které letos rozhodně bodují, jsou všechny s třásněmi, a to jak bikiny, tak tankini nebo plavky jednodílné. Pořiďte si je ideálně v jednolitých barvách, ať třásně pořádně vyniknou.

Autor: JECAKNSAutor: JECAKNS

Článek 5 stylových outfitů pro teplý červen byl publikován 14. června 2017 v 19.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...