Letní doplňky, které musíte mít

Tagy:  šperky, brýle, aplikace, vlasové doplňky, klobouk, náramky, léto, trendy, eshop

Sponzorované odkazy:

Letní doplňky, které musíte mít

Léto je v plném proudu a spolu s ním samozřejmě také letní móda a stále nové kousky, které překvapují svojí jednoduchostí, ale přesto neotřelostí. Pokud módu milujete a nedáte na ni dopustit, pak byste ani v létě neměli zahálet a na módní trendy zanevřít. Podívejte se, jaké módní doplňky letšní jaro a léto letí a bez kterých se na dovolené jednoduše neobejdete.

Pakliže jste se rozhodli vyrazit k moři anebo trávíte opravdu mnoho času na zahradě či u vody, kde sluníčko málí od rána do večera, pak byste neměli zapomenout na pořízení kvalitního slaměného klobouku. Ten vás ochrání před pálivými slunečními paprsky a navíc vypadá naprosto skvěle. Slaměné klobouky se totiž hodí jak na pláž k bikinám, tak do města k šortkám nebo šatům. Podívejte se na e-shop FORWARDBYELYSE­WALK.COM, kde si ten svůj slaměný kousek jistě najdete.

Autor: FORWARDBYELYSEWALKAutor: FORWARDBYELYSEWALK

Bez čeho se v letních měsících rozhodně neobejdete, jsou sluneční brýle. Těch můžete mít hned několik kusů, neboť slunečních brýlí není nikdy dost a navíc je letos v kurzu několik modelů. Klasikou jsou samozřejmě legendární pilotky, ale zanevřít byste neměli ani na retro kousky nebo na variantu ve větší velikosti, která navíc dokonale ochrání i citlivé okolí očí. Podívejte se na stránky e-shopu TOPSHOP.COM, kde na vás čeká mnoho stylových brýlí již od senzačních 599 korun za kus.

Autor: TOPSHOP.COMAutor: TOPSHOP.COM

Další skvělou volbou pro letní prázdniny a léto jakožto takové jsou nejrůznější vlasové aplikace. Řeč tentokrát není o sponkách nebo gumičkách, které má doma snad každá žena a dívka, ale spíše o zajímavých řetízkách nebo čelenkách, jež dokonale doplní jemné letní vlny a plážové „rozcuchy“. Na e-shopu ASOS.COM najdete nspočet stylových vlasových aplikací, které jsou trendem letošního léta a pravděpodobně budou v kurzu i příští rok.

Autor: ASOS.COMAutor: ASOS.COM

Při pořizování módních doplňků byste samozřejmě neměli zapomenout ani na stylové ozdoby rukou. Čemu se letos v létě rozhodně vyvarujte, jsou příliš okázalé a luxusní šperky z drahých koců a kamení. Ty jsou vhodné spíše na společenské události nebo k ryze formálnímu a elegantnímu oblečení. Co naopak letošní léto skutečně letí, jsou barevné náramky značky Marc Jacobs. Pořídit je můžete v mnoha barevných variantách a nutno podotknout, že všechny vypadají naprosto skvěle. Náramky seženete na e-shopu SHOPBOP.COM již od skvělých 799 korun za kus.

Autor: SHOPBOP.COMAutor: SHOPBOP.COM

Článek Letní doplňky, které musíte mít byl publikován 17. července 2017 v 16.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...