Co nakoupit v letních slevách?

Tagy:  oblečení, dámské oblečení, eshop, nakupování, léto, eshop

Sponzorované odkazy:

Co nakoupit v letních slevách?

Léto sice ještě zdaleka nekončí, nicméně letními slevami se to jenom hemží. Touto dobou se totiž do obchodů pomalu dostávají nové podzimní kolekce a tudíž ty letní musejí z prodejen pryč. Letní slevy se touto dobou objevují každoročně, a to napříč celou republiku a takié v zahraničí. Za ušetřené peníze se proto vydejte na pořádné nákupy, neboť si právě díky letním výprodejům pořídíte nespočet kousků, které by vás na začátku letní sezóny stály třeba dvojnásobek. A co tedy v letních slevách pořídit? Máme pro vás bezva tipy.

Nemyslete prvoplánově

Mnozí lidé se za hodbou nakoupit co možná nejvíc zboží za málo peněz zaměřují na ohromné ocbhody, které mají na každé výloze napsáno, jaké mají slevy, ude sin a své určitě přijdete a lůevnější oblečení,m obuv a doplńky seženete, nicméně zboží může být už značně probrané, neboť nebudetze zdaleka jediní, kdo se o obchod budou zajímat. V případě výprodejů se proto vydejte I do menších a zapadlejších obchůdků a zaměřte se take na internetové eshopy, kde přehledně jednotlivé zboží vidíte a take si všimnete, zda vůbec mají vaši požadovanou velikost. Dobrou volbou jsou na konci léta take dražší butiky, neboť I ty obvykle nabízejí slevy, a to ne zrovna male. Šaty původně za 5000 korun nyní můžete zakoupit za 2000 a podobně.

Autor: polyvoreAutor: polyvore

Kousky, co se hodí vždy

A co ve slevách nakupovat? Jednoduše kousky, které se hodí prakticky každé léto a navíc jsou stále v kurzu. Řeč je samozřejmě o plavkách. Bikiny nebo jednodílné plavky potřebujete každý rok a navíc s nimi uděláte parádu i v bazénu nebo během wellness pobytu. Pozor dejte na aktuální výstřelky a spíše se zaměřte na poměrně univerzální modely, které jsou kvalitní a dlouho vydrží. Obchody jako Calzedonia, Relegia nebo Etam srší spoustou slev a proto I dražší plavky nyní můžete koupit až se slevami 70 %.

Letní kousky nejenom na léto

Některé letní kousky jsou nositelné opravdu jen v létě a ideálně pouze k moři nebo na procházky kolem vody. Najdou se ale modely, které užijete i do práce, a to po celý rok. Nejrůznější topy, tílka a samozřejmě doplňky můžete směle nosit i v prosinci. Zapomeňte na laciné kousky za pár stovek a zaměřte svoji pozornost spíše na kvalitní materiály, jednoduché střihy a také na kožené kabelky, pásky a obuv. Kožené sandálky jsou skvělou volbou na plesy a party a v letních slevách je seženete na opravdu dobré ceny.

Článek Co nakoupit v letních slevách? byl publikován 22. srpna 2017 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...