Jaro je tady: zazimujte teplé věci a doplňte jarní šatník!

Tagy:  pánské košile, pánské tašky přes rameno, šatní skříně

Jaro je tady: zazimujte teplé věci a doplňte jarní šatník!

A je to tady. Zima pomalu odchází a na záda jí již hodně silně dýchá jaro. Přibývá denního světla, později se stmívá a sluníčko začíná svítit mnohem více a silněji než v zimě. Jste na jaro připraveni?

Začínající jaro si žádá doma malé manévry. A to manévry s oblečením. Protože ty těžké, teplé a zimní oděvy se ukládají hluboko do prostorných šatních skříní, polic a komod. Vše se důkladně balí před prachem, a naopak to jarní se vybaluje. A také nastává doba důkladné revize jarního oblečení.

Revize jarního oblečení

Vše je nutno před úplným vypuknutím jara dobře a efektivně přerovnat, a hlavně zrevidovat vaše zásoby oblečení pro jaro, aby vám nic nechybělo. A jste-li vícečetná domácnost, je to někdy opravdu sisyfovský a náročný úkol pro paní domu. Ale není nikde psáno, že by měla žena řešit tuto záležitost sama – neváhejte, a zapojte do toho celou rodinu!

Do jara společně

A jak zařídit, aby vám všichni doma rádi pomohli? Zcela jednoduše – předestřete jim lákavou vizi koupě nějakých nových jarních kousků do jejich garderoby a máte o pomocníky vystaráno. Každý si zreviduje svoje oblečení rád a s chutí. Ani muži nejsou výjimkou a uvítají nějaký prima kousek v podobě sportovní pánské košile, mikiny či trička.

I botky zkontrolujte

Připomeňte všem, že je zapotřebí mimo oblečení projít a zkontrolovat i obuv. Zrevidujete, v jakém stavu jsou ty z loňska a případně pořiďte nějaké nové. Na jaro se hodí především kotníkové botky. K mání jsou jak elegantní, tak i sportovního typu. Obojí vás ani v proměnlivém jarním počasí nezklamou a udrží vám nohy vždy v suchu a teple.

Módní doplňky to jistí

Nakonec přijde řada na módní doplňky. Ty nemohu zůstat stranou, protože patří k pomyslné tečce každého outfitu. Máte v pořádku kabely, brašny, batůžky i cross body tašky? A co pánové – nechybí vám nějaká praktická pánská taška přes rameno třeba do práce?

Ono se to nezdá, ale vždy se na přelomu jednoho ročního období na druhé najde docela dost věcí, které bude nutno upravit, opravit, vyhodit či zaměnit za nové. A je to tak správně. Vždyť nové roční období si žádá nové věci, neotřelé myšlenky i zajímavé prožitky. Tak vzhůru do jara!

Zdroj foto: Panskaelegancia.sk; Nabytokmarmex.sk

Článek Jaro je tady: zazimujte teplé věci a doplňte jarní šatník! byl publikován 24. března 2019 v 21.45 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...